Hon pekas ut som Jason Segels nya flickvän

How I met your mother-skådisen föll för fotografen Alexis Mixter

1 av 5
NÖJE

Mysteriet är löst.

Kvinnan som ”How I met your mother”-stjärnan Jason Segel, 35, setts tillsammans med är fotografen Alexis Mixter. Det rapporterar US Weekly.

Det tog bara skvallerpressen några dagar att identifiera den mystiska kvinnan som sågs vid Jason Segels sida utanför en ekologisk matbutik i Hollywood vid veckoslutet.

Paret var klädda i träningskläder, och verkade ha köpt sushi och någon form av gurksallad. Men det var inte kosthållningen som väckte störst intresse. Frågan alla ställde sig var: Vem i hela helsefyr är den kortklippta tjejen som Segel har sällskap av?

Ihop med fotograf

Men lyckligtvis behöver du inte ligga sömnlös över detta längre. US weekly rapporterar att kvinnan, som uppges vara tillsammans med Segel, är Alexis Mixter. Hon är fotograf och syster till Whitney Mixter, som medverkar i realityshowen ”The real L word”.

Har ingen brådska

2013 var Segel tillsammans med skådisen Bojana Novakovic från  Australien. De gjorde slut efter mindre än ett år.

I en intervju med magasinet GQ har 35-åringen sagt att han skyndar långsamt på relationsfronten:

– Jag har inte det där som kvinnor har: ”Jag måste gifta mig innan jag är 33 och ha ett barn innan jag är 35”. Jag vill se var livet tar mig. Om jag hittar rätt tjej skulle jag gifta mig med henne i morgon.

ARTIKELN HANDLAR OM