Depp ”attackerad” av mystisk varelse

”Jag brottades med den i flera timmar”

1 av 2 | Foto: AP
PÅ LARVIGT HUMÖR Johnny Depp och flickvännen Amber Heard på plats i Tokyo för att göra reklam för nya filmen ”Mortdecai”.
NÖJE

Influensa eller mystiskt monster? Johnny Depp missade en presskonferens i Tokyo för sin nya film ”Mortdecai” men skojade om anledningen.

– Jag attackerades i går morse av ett sällsynt djur som kallas "Chupacabra". Jag brottades med varelsen i timmar, sa skådespelaren.

Under sitt besök i Tokyo insjuknade Johnny Depp, 51, i influensa. Därför fick presskonferensen för hans nya film ”Mortdecai” skjutas upp en dag. Skådespelaren skämtade och var på gott humör vid mötet med pressen.

– Jag hade en liten förkylning eller influensa, men det är inte anledningen till att jag inte var här i går. Jag attackerades av en sällsynt varelse som kallas ”Chupacabra”. De är väldigt elaka och jag är hyfsat säker på att den hade följt med i min resväska.

Känd för boskapsattacker

Publiken applåderade och stjärnan fortsatte med att tacka dem för deras tålamod.

– Jag uppskattar det verkligen. Jag kastade ut varelsen från tjugotredje våningen så vi kommer aldrig se den igen.

”Chupacabra” är en mytisk gestalt som är känd för att attackera boskap och suga dess blod. I delar av Ryssland, Puerto Rico och Chile har det rapporterats om att varelsen synts till, men det har aldrig bevisats att den existerar.

ARTIKELN HANDLAR OM