Stjärnorna som ruvar!

Påsk-äggstra: Bebismys i kubik

1 av 7 | Foto: STELLA PICTURES
Anna och maken Jesper vet könet på sin bebis men vill behålla infon för sig själva. ”Vi är superlyckliga”, har Anna sagt till Nöjesbladet om sin graviditet.
NÖJE

Snart vankas det bajsblöjor och bebismys i kubik. Här är några av alla kändisar som går i väntans tider och förbereder sig för kläckning.

Foto: STELLA PICTURES
”Det är en så otrolig kärlek, det är överväldigande. En fantastisk upplevelse”, sa Madeleine om dottern Leonores födelse i ”Året med kungafamiljen”.

Förlossningen kan krocka med bröllopet!

Madde & Chris

Beräknad kläckning: Juni.

Strax före jul släppte hovet bomben att prinsessan Madeleine, 32, och Chris O’Neill, 40, väntar barn igen. Det kungliga nytillskottet beräknas anlända i juni vilket betyder att det kommer att skilja ungefär 15 månader mellan prinsessan Leonore och hennes lillasyskon. Nu är det bara för kungafamiljen att hålla tummarna för att bebisen inte gör entré i samma veva som prins Carl Philip och Sofia Hellqvist gifter sig den 13 juni.

– Det händer mycket under samma månad så det kan man aldrig veta. Men förhoppningsvis blir det inte någon krock, säger hovets presschef Margareta Thorgren till Aftonbladet.

■ ■ ■

Kate ”glömmer bort” att hon är gravid

Kate & William

Beräknad kläckning: April.

Foto: AP
Nu är det nära. Snart får Kate och Williams son George ett syskon.

Få har kunnat missa att prins William, 32, och hertiginnan Kate, 33, väntar ett syskon till lillprinsen George, 20 månader – och precis som under förra graviditeten har det ryktats om tvillingar. Kates kungliga bebiskula har dokumenterats flitigt av fotografer under olika officiella uppdrag och när Kate besökte Brookhill Children’s center i London nyligen avslöjade hon att förlossningen beräknas äga rum ”i mitten eller slutet av april”.

– Ibland glömmer jag bort att jag är gravid, sa Kate enligt brittisk press när hon häromveckan besökte konstgalleriet Turner Contemporary i Margate.

■ ■ ■

Prickade in sin ägglossning

Isabella & Odd

Beräknad kläckning: Den 14 april.

Foto: KARIN TÖRNBLOM
”Vår dotter är snart här!! Jag kommer ha två små fisungar här hemma att älska så hjärtat värker”, bloggade Isabella nyligen.

Entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip Spångberg, 24, och bloggande maken Odd Spångberg, 27, står i skrivande stund på tröskeln till sitt nya liv som tvåbarnspäron. Även denna gång var graviditeten planerad och Isabella har bloggat om hur hon använde  en p-app och termometer för att pricka in sin ägglossning.

”Vi vet att det är tuffare med två barn. Gillis kommer ju att vara 17 månader när hon kommer (om det är vid beräknat” så det blir en liten utmaning med en liten kille som precis har lärt sig några ord och ett spädbarn. Men jag är som alltid – Aldrig orolig”, skriver Isabella på sin blogg.

Isabella har tidigare berättat för Klick! om hur hennes vardag förändrats sedan hon blev mamma:

– Det gamla livet är svårt att hålla intakt, saker som att gå ut och äta brunch eller andra lyxstunder prioriteras bort. Man lever ett mer Svensson-liv som förälder, oavsett om man vill eller inte.

■ ■ ■

50-åriga sångerskan väntar sitt andra barn

Sophie B Hawkins

Beräknad kläckning: Juli.

”Damn I wish I was your lover”-sångerskan Sophie B Hawkins var 31 när hon bestämde sig för att frysa ned sina ägg. För sex år sedan blev hon mamma till sonen Dashiell och nu väntar 50-åringen sitt andra barn.

Foto: BULLS
31 år gammal frös Sophie ned sina ägg. Vid 44 års ålder blev hon mamma första gången och nu är det dags igen.

– Jag gick igenom att vakna gråtande och säga ”Är jag för gammal? Kommer mina knän plötsligt vika sig när jag är 51?” Nu är jag inte rädd längre, jag känner mig hälsosam och stark. Jag har mycket stöd och det är det viktiga för alla som ska få barn, säger hon i en intervju med People.

Sophie som har längtat efter fler barn i flera år använde sig även denna gång av donerad sperma. Nytillskottet väntas i juli och singelmamman säger i intervjun att hon känner sig mer än redo att axla rollen som ensamstående tvåbarnsförälder.

– Jag har pratat med många skilda kvinnor som säger ”Det är mycket enklare att göra det själv. Du har ingen press på dig och blir inte kritiserad eller dömd av någon annan. Om jag saknar det känslomässiga stödet? Sanningen är att jag får mer av det av mina vänner än vad jag någonsin har fått i en relation.”, sa Sophie till Us weekly i fjol.

■ ■ ■

Foto: ALL OVER PRESS
Keira Knightley och James Righton ska bli föräldrar. Nervöst, får man förmoda. Men det Keira fruktar mest är … pojkkiss!

Avslöjade sin kisskräck i tv

Keira & James 

Beräknad kläckning: I vår.

Den brittiska filmstjärnan Keira Knightley, 30, gräddar bebisbulle tillsammans med musikermaken James Righton, 31. En talesperson bekräftade graviditeten i december och när Keira gästade tv-programmet ”The Ellen DeGeneres show” i februari avslöjade hon vad hon är mest rädd för om hon får en knodd med snopp.

– Någon sa till mig häromdagen att problemet med pojkar är – förlåt, det här är hemskt! – att när du byter blöjor på dem kan du få kiss i ansiktet. Jag hade ingen aning om det innan, så det var  skrämmande! skrattade den blivande förstagångsmamman.

Redan 2013 berättade Keira om sin syn på föräldraskap för Vogue.

– Jag vill inte förneka min kvinnlighet. Men vill jag bli en hemmafru-mamma? Nej. Men man ska tillåtas vara det, precis som män, utan att bli hånad, sa hon då.

■ ■ ■

Jennifer ska bli tvåbarnsmamma

Jennifer & Brian

Beräknad kläckning: Troligen augusti.

Foto: BULLS
Jennifer Love Hewitt, här med make och barn, väntar tillökning och mår förträffligt: ”Jösses, livet är verkligen fantastiskt!”

”Criminal minds”-stjärnan Jennifer Love Hewitt, 36, och maken Brian Hallisay, 36, har bakat en ny bulle .

– Jennifer och Brian är överlyckliga över att vänta sitt andra barn senare i år, meddelade en talesperson i januari.

Paret som träffades när de spelade mot varandra i ”The Client list” gifte  sig i smyg några dagar innan deras dotter Autumn föddes i november 2013.

– Hon bara ler och skrattar hela tiden. Vi kallar henne för Den Lyckliga Buddhan. Hon är bara så glad hela tiden och det är så uppfriskande för själen. Plötsligt känner man: ”Jösses, livet är verkligen fantastiskt!”, sa Jennifer till Us weekly i fjol.

■ ■ ■

Foto: STELLA PICTURES
Anna och maken Jesper vet könet på sin bebis men vill behålla infon för sig själva. ”Vi är superlyckliga”, har Anna sagt till Nöjesbladet om sin graviditet.

”Kändes som ett naturligt steg”

Anna & Jesper

Beräknad kläckning: I sommar.

TV4-journalisten Anna Brolin, 34, väntar sitt första barn tillsammans med maken ­Jesper ­Rodhborn, 40, Tv-profilen, som kom femma i ”Let’s dance” 2013, avslöjade gravidnyheten för världen genom att instagramma en bild på sin mage omgivet av rosa hjärtan. ”Oh yes! We’re doin’ it!” löd bildtexten.

– Att skaffa barn kändes som ett naturligt steg för oss att ta. Det kändes helt rätt, har Anna sagt till Nöjesbladet.

FAKTA

Vi väntar också på storken!

Matkännaren Edward Blom, 44, och hustrun Gunilla Kinn, 43, väntar en bebis som beräknas anlända i maj.

Programledaren och trebarnspappan Hasse Aro, 57, väntar sitt första gemensamma barn med sambon Anna Ring, 32.

”New girl”-stjärnan Zooey Deschanel, 35, och fästmannen, producenten Jacob Pechenik, ska bli förstagångsföräldrar i sommar.

Tv-profilen Filip Hammar, 40, och journalisten Jennie Hammar, 31, väntar andra barnet i september. Makarnas dottern Ilse föddes i november 2013.

”Idol”-vinnaren och fotbollsproffset Kevin ­Walker, 25, och sambon My Sandberg, 25, förbereder sig för en knodd som väntas födas i april.

Skådisen Jessica Biel, 33, omgavs länge av bebisrykten som artistmaken Justin Timberlake bekräftade när han på sin 34-årsdag den 31 januari instagrammade en bild där han pussar på Jessicas bebiskula.

Klick!