Pamela avslöjas – av Salomons sms

Fejden fortsätter – med läckta textmeddelanden

1 av 5
Pamela Anderson
NÖJE

HOLLYWOOD I fredags hävdade den ikoniska sexsymbolen Pamela Anderson att hennes och Rick Salomons äktenskap saknade hetta.

Nu slår han tillbaka.

– Så sent som för tre veckor sedan sex-sms:ade vi varandra, säger han.

Det 47-årige pokerproffset har skickat utväxlingen vidare till TMZ.

Sajten uppger att materialet är för ”detaljerat” för att publicera men några av meddelandena ska innehålla ord från Pamela som, ”Du är min drömman. Till och med hårdheten gör mjukheten som mycket finare”.

Ett annat meddelande ska enligt sajten lyda, ”Älskar dig mest jag någonsin älskat någon. Din outtröttliga kvinna – Pamela”.

”Sparade håret i kassaskåp”

Det går tvärt emot den bild den kända blondinen målade upp utanför rättssalen i fredags då hon misslyckades med att få ett permanent besöksförbud utfärdat mot Salomon.

– Det var inte mycket till romans. De väldigt få gånger vi hade någon romans tog han bilder på mig i smyg. Han gjorde det för att använda dem emot mig och jag visste inte om det.

– Och när han klippte mitt hår behöll han det. Jag hittade det i en påse i vårt kassaskåp.

”Försökte strypa under sex”

Pamela hävdade också att Salomon har trakasserat hennes barn och utpressat henne.

– Han har hotat att ta deras bil. Att dra in barnen i det här är mycket, mycket lågt. Han agerar mycket oberäkneligt. Jag oroar mig för min och mina barns säkerhet.

Hon säger att hon vill lägga allt som har med honom att göra bakom sig.

– Jag tror att det handlar om ego. Jag tror att det handlar om pengar. Han är besatt av berömmelse. Han är besatt av allt som är fel.

Från början sökte Pamela ett besöksförbud efter att ha hävdat att Salomon försökte strypa henne när de hade sex.

TMZ rapporterade senare att hon i ett mejl gjorde slut för att hon var ”uttråkad”, frustrerad” och inte ”sexuellt tillfredsställd” med honom.