Harry Styles visar sin vackra själ

DAGENS HARRY

1 av 90
Filantropen Harry Under ett turnéstopp i Sydafrika besökte Harry en organisation som jobbar med ungdomar på glid i Sydafrika
NÖJE

Filantropen Harry Styles skippade poolen i Sydafrika och begav sig ut i Kapstadens verklighet. — Han imponerade verkligen säger en källa till The Sun. 

Harry Styles, skönlockig sångare i pojkbandet One Direction befinner sig just nu i Sydafrika för att uppträda med sina musicerande vänner. Solen skiner, folket är glada och roliga damer vill inte annat än att Harry ska dela ut kärleksfulla kramar.

Harry vill göra gott

Harry kunde såklart utnyttjat situationen, slappat vid vid poolen, hällt i sig en och en annan mexikanskt genomskinlig öl, dykt ner i vattnet, kättrat upp för badstegen och svingat sin imponerande hårman till hotellgästernas omåttliga förtjusning. Men inte vår vän Harry inte. Harry vill göra gott. Harry vill väl

Harry imponerar

Harry tog sig tid för att besöka studenter från Lalela Project, en organisation som jobbar med ungdomar på glid i Kapstaden.

— Harry bestämde sig för att helt själv bege sig till Lalela Projekt och han imponerade verkligen på ungdomarna, säger en källa till den brittiska publikationen The Sun.
Harry var under besöket sitt vanliga underbara jag. Han snicksnackade med ungdomarna och delade ut konsertbiljetter.

Filantropen Harry

Detta var långt ifrån första gången vår vän Harry visade prov på sin humanitära sida. Nöjesbladet har tidigare rapporterat om hur Harry trots en enorm baksmälla bakade cupcakes till förmån för välgörenhetsorganistationen Red Nose Day.

Få fullständig koll på Harrys lev och leverne - Följ Nöjesbladet på Facebook