Paow om krisen: ”Hångel är inte alltid otrohet”

Paradise Hotel-profilens pojkvän har flyttat ut

1 av 3 | Foto: STELLA PICTURES
Magnus ­Jamalde och Paulina ”Paow” Danielsson har haft lite av ett bergochdalbaneförhållande, men nu verkar det ha tagit slut på riktigt.
NÖJE

 Det är snabba svängar för Paulina ”Paow” Danielsson, 21, och dansaren Magnus ­Jamalde, 26, som gjorde slut bara sex dagar efter att de avslöjat att de var ett par i slutet av februari.

För en månad sedan berättade ”Paow” att hon och Magnus hittat tillbaka till varandra bara en vecka efter uppbrottet – med förklaringen att det var ”lite förhastat”.

”Han vägrar acceptera”

Men nu skriver hon på sin blogg att de separerat igen. Enligt Paulina Danielsson började paret bråka sedan hon tagit ett spontant beslut att förlänga sin Miami-resa med några dagar.

”Han vägrade att acceptera mitt val. Kan även tillägga att jag var ganska dålig på att höra av mig”, skriver bloggerskan – och tillägger att de även har olika syn på relationer.

”Påsatt av en kaktus”

”Jag tycker t.ex inte att ett discohångel möjligtvis alltid skulle vara otrohet. Vilket kanske är knäppt men jag tycker så. Medans det är TABU för honom”, skriver hon.

”Paow” berättar att pojkvännen nu flyttat ut ur hennes lägenhet i Stockholm medan hon tänker stanna i Miami några veckor extra.

”Fast jag själv tycker att han är löjlig så kan man inte hjälpa hur man känner. Jag tycker inte att det var någon anledning till att göra slut. Men ja, det gör ont. Hur ont? Som att bli påsatt av en kaktus”, skriver hon.

Fascineras du över spektakulära kändisprofiler - följ Nöjesbladet på Facebook

Hetaste kändisbilderna – följ Nöjesbladet på Instagram