Kanye West skapade stort kaos med bad i svandamm

BILDEXTRA: Familjen Kardashian Wests galna resa i Armenien

1 av 10 | Foto: ANTONHYBD FOUR/ SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Kanye West eskorterades av polis när hans konsert i Armenien hastigt fick avbrytas.
NÖJE

Det heliga klostret var inget annat än uppvärming.

I går skapade Kanye West fullständigt kaos när han plaskade runt i en svandamm mitt under sin konsert i Armenien.

Kim Kardashian West har tagit med sig familjen på resa till rötternas Armenien i samband med minnesdagen hundra år efter tragedierna kring det armeniska folkmordet.

Resan har präglats av ceremonier och minnesstunder. Under helgen har stjärnfamiljen besökt både minnesmonument och den mark där familjens förfäder huserade. Vid ett besök i ett heligt kloster i den armeniska bergvärlden fick lilla North West ta emot välsignelse från munkarna medan moster Khloe baddade ansiktet i heligt vatten.

Familjen gjorde också stan i den armeniska huvudstaden Jerevan, plöjde sig genom horder av fans fram till restaurangen Province. Där tackade Kim Kardashian sedan för maten med en hälsning och autograf på väggen.

Men det var bara början.

Polisingripande under konsert

Desto mer vatten blev det nämligen för Kanye West.

I går ställde han till med gratisspelning i huvudstaden och lockade horder av konsertbesökare. Mitt i en låt fick stjärnan sådan feeling att han hoppade i den stora svandamm där spelningen hölls för att ”komma närmare publiken”. Åhörarna var inte sena att besvara, en hord av hundratals fans gjorde honom sällskap i det knähögsgrunda vattnet. Både polis och Kanye Wests livvakter rusade till ordningens försvar och konserten fick ett abrupt slut.

Kim Kardashian kunde konstatera att hennes lilla familj skapar minst lika mycket buzz i Armenien som hemma i USA.

”Galen kväll!”, twittrade hon i går till sina 31 miljoner följare.