Parnevik & Saade mess-flörtar – på Instagram

”Vi är helt enkelt farliga för varandra”

1 av 7 | Foto: Ebba Ohlsson Wikdahl
Peg Parnevik.
NÖJE

Är ett nytt par på gång i Nöjessverige?

Eller har artisten bara svårt att hålla tangenterna i styr?

Nu flörtar Eric Saade med tv-aktuella Peg Parnevik – som visar det för världen.

Eric Saade, 24, har inte tråkigt när han inte står på scen. Artisten håller sig bland annat sysselsatt med ett ganska flitigt flörtande i mobilen.

I januari blev han så dissad av bloggaren Bianca Ingrosso Wahlgren, 20, att han delade med sig av sitt misslyckade raggningsförsök på nätet. Saade hade föreslagit middag, men Ingrosso Wahlgren svarade: ”Det kommer aldrig hända!”.

Från Dolly – till Peg

Enligt rykten gick flörtandet bättre med en av Melodifestival-kollegorna i gruppen Dolly Style, och nu har Eric Saade kanske en ny person på kroken.

Efter sin medverkan i golfproffset Jesper Parneviks familjesåpa ”Parneviks” har han blivit tajt med en av döttrarna – Peggy.

Det är Peg Parnevik, 19, som själv instagrammar textmeddelanden mellan henne och Eric Saade, där han antyder att de skulle kunna gifta sig.

”Du vet väl att om vi två hänger för mycket … så kommer vi gifta oss” och ”Vi är helt enkelt farliga för varandra” skriver Eric till Peg.

#thisisajoke

I en kommentar på hennes Instagram skriver Saade att han ska be om hennes hand, i ett sms till pappa Jesper Parnevik.

Pegs kommentar till det hela? Hon skriver ”Jaha då var man ju förlovade. Eric Saade, du får börja leta ringar – vad tycker du Jesper Parnevik?”.

Hon drar dock ner allvaret med hashtaggen ”thisisajoke”.