Therese Skoglund bryter tystnaden

Glenn Hyséns exflickvän om uppbrottet

1 av 4 | Foto: THOMAS JOHANSSON
Glenn Hysén och Therese Skoglund har varit ett par sedan 2012. Nu gör de slut. ”Det var ett gemensamt beslut”, säger Therese till Klick!
NÖJE

Det höll inte hela vägen.

För första gången talar nu Glenn Hyséns exflickvän Therese Skoglund ut om uppbrottet med idrottsmannen och tv-profilen.

– Vårt förhållande har inte utvecklats, säger Therese Skoglund till Klick!.

Fotbollslegendaren Glenn Hysén, 55, och hans kärlek Therese Skoglund, 35, har gått skilda vägar. Paret har varit tillsammans sedan 2012 och förlovade sedan i höstas. Efter en kortare semester i Danmark tog paret det gemensamma beslutet.

– Det har legat i luften. Vi har verkligen älskat varandra men pusselbitarna faller inte på plats. Han gillar utelivet och det är svårt att konkurrera med, berättar Therese Skoglund nu för Klick!.

Bara några dagar före semestertrippen sågs Hysén skrapa fram en trissvinst på 50 000 kronor i ”Nyhetsmorgon”. I inslaget kommenterar han skämtsamt att ” allt kommer väl att gå till sprit haha”. Enligt Expressen brände den forne fotbollsstjärnan hälften av pengarna på en krogrunda.

Therese Skoglund och ”Mästarnas mästare”- profilen var aldrig sambos, men hon menar att det bara varit positivt.

– Jag ville inte flytta in till honom. Jag gillar att vara hemma och ta det lugnt. Han gillar utelivet. Vi har haft det bästa av två världar och varit nöjda när vi setts. Det har fungerat bra. Visst vill man att ett förhållande ska utvecklas men det har det inte gjort.

”Funkade inte ihop”

Glenn Hysén har kort kommenterat uppbrottet för tidningen GT:

– Vi har inte riktigt samma värderingar, vi funkade helt enkelt inte ihop. Uppbrottet har tagit henne hårt.

– Jag har varit jätteledsen och gråtit mig igenom hela veckan. Jag tillät mig att sörja.  Jag är en sådan person som inte kan låta saker och ting rinna av. Men det var ett gemensamt beslut, säger Therese till Klick!

Klick! har sökt Glenn Hysén.

ARTIKELN HANDLAR OM