”Ful” bild på Harry Styles har dykt upp

DAGENS HARRY

1 av 91
Skämtaren Harry Här skojar Harry till det med ett par pommes frites i snoken
NÖJE

Något så ovanligt som en ful bild på allas älskling Harry Styles, skönlockig sångare i One Direction, har dykt upp

Superstjärnan Harry Styles är för många puddingen med stort P. Folk och fans häpnar över hans skönhet var han än dyker upp. Därför var det så omskakande för många av Harrys beundrare när en ”ful” bild dök upp.

En gammal telefon

Det var på sångerskan Rita Oras Instagram den fula bilden publicerades för första gången. Bilden är inte ny och omvärlden skulle ha levt i ovisshet om inte Rita en dag gick igenom innehållet i sin gamla telefon. På bilden ser vi vår vän Harry med två pommes frites. Det udda med dessa två pommes frites är själva placeringen. Potatisprodukterna är placerade i Harrys näsborrar.

Rita kände kärlek

 Rita Ora bifogade även en kortare text till bilden.

”TBT till när Harry hade pommes frites i näsan, jag hittade det här i min gamla telefon, jag dör och jag saknar dig”, skriver hon en aning dramatisk.

Kul och söt

Vid tidigare påstötningar har Rita erkänt att hon känt kärlek och då menar vi inte den typen av kärlek du kan känna för ett barn, kattunge, föräldrar eller för vissa lite udda människor en älg i trädgården. Rita hade helt enkelt riktigt rejäla amorösa tankar kring hela Harrys uppenbarelse. För två år sedan förklarade hon (något förvirrande) magnituden av Harrys påverkan på människor och henne själv.

— Jag, musikindustrin, alla är förälskade i Harry. Alla hamnar i chock när de träffar Harry. Men jag måste berätta det. Jag erkänner: jag älskar hans hår. Jag tycker han är både kul och söt.