Kardashians håller enad front

Har förlorat tre nära vänner – på fem veckor

1 av 6
Kim Kardashian.
NÖJE

Hon är en av Hollywoods mest välbetalda personer, men vad spelar det för roll när hela familjen håller på att gå i kras?

34-åriga Kim Kardashians systrar Khloé, 31, och Kourtney, 36, har haft det tufft den senaste tiden.

Storasyster Kourtney Kardashian, 36, separerade nyligen, efter nio stormiga år, från Scott Disick, 32. Sedan dess har hon sett honom leva livets glada dagar med tjejer på soliga platser, medan Kourtney har tagit hand om barnen Mason, 5, Penelope, 3, och Regin, 7 månader.

– Jag har tagit en dag i taget. Med allt som pågår just nu, behöver jag vara positiv för mig själv, har Scott Disick sagt till US Magazine.

Redo att slåss

Kourtney var först redo att slåss för ensam vårdnad av barnen, men har nu börjat fundera på att låta Scott vara en del av deras liv. På nåder.

– Hon vet att hennes barn behöver en far, även om det gör hennes liv mycket svårare, säger en källa till Hollywood­life.

Khloé har också haft en svår tid då hon på bara fem veckor har förlorat tre nära vänner. Två av döds­fallen var drogrelaterade, medan den tredje blev överkörd av en person som sedan smet.

Gravidrykte

Nu ryktas det också att hon är med barn, med Lamar Odom, 35, som hon precis skilt sig ifrån.

– Allt Khloé och Lamar någonsin ville ha var en familj. Efter att den första chocken lagt sig, berättade hon om graviditeten för sina vänner och kunde inte vara gladare, har en källa sagt till OK! magazine.

Familjekära Kim står vid sina systrars sidor, och har bland annat lagt upp flera bilder i sociala medier – med kärleksfulla hashtags – där de visar en enad front.