Leo DiCaprios heta natt på Rivieran

Hollywoodstjärnan tog med nya kärleken till Frankrike

1 av 4
NÖJE

Leonardo ­DiCaprio älskar ­miljö – och modeller.

På sin välgörenhetsgala och auktion i St Tropez för Leonardo DiCaprio Foundation, som donerar pengar till olika miljöprojekt, fick han en chans att ­fokusera på båda.

Det var en stjärnspäckad samling på röda mattan med ­gäster som Orlando Bloom och Kate Hudson, men alla blickar drogs åt ett håll – mot nya flickvännen, modellen Kelly Rohrbach, 25.

Paret har synts tillsammans i ett par månader, bland annat kyssandes på en cykeltur i New York. Under ­dagarna i Frankrike fångades de på film när de dansade och kysstes på en nattklubb.

Gillar modeller

Att DiCaprio gillar modeller har länge varit ett känt faktum och toppmodellerna Gisele Bündchen, 35, och Bar Rafaeli, 30, syns bland ex-flickvännerna.

Den andra upplagan av välgörenhetsgalan fokuserade på utrotningshotade djur och Elton John och John Legend var överraskningsgäster. Leo passade även på att auktionera ut två privata konserter med dem. Prislappen? Tre miljoner dollar, uppger Fox News.

– Jag är så stolt att ­vara en del av en kväll som kommer ­göra det möjligt för oss att skydda så mycket av planeten, sa han.

Kvällen blev lyckad då Leo lyckades samla in 40 miljoner dollar som ska investeras i olika miljöräddande projekt.