Emilio Ingrosso gifte sig på Mallorca

1 av 3 | Foto: Felipe Morales
NÖJE

Emilio Ingrosso och Åsa Björling gifte sig sig i smyg på Mallorca.

– Herregud vad underbart det var, säger dottern Bianca Wahlgren Ingrosso.

”Imorgon ska vi fira en JÄTTESTOR grej men som jag inte får berätta än tror jag... Jag är så glad och kommer nog gråta hela dagen imorgon”, skrev Bianca Wahlgren Ingrosso, 20, på sin blogg.

Dagen efter överraskade hennes far Emilio Ingrosso, 50, och hans Åsa Björling, 40, alla med att gifta sig.

Bröllopet ägde rum på Mallorca, där paret som varit ihop i två år, bor.

”Nu vill jag bara gå på fler bröllop för herregud vad underbart det var”, bloggade Bianca Wahlgren Ingrosso efter bröllopet.

På bröllopet fanns förutom Bianca Wahlgren Ingrosso även sonen Benjamin Wahlgren, 17.

”Jag spontanhöll ett tal som både gav mig och gästerna tårar. Alla ord kom verkligen ifrån hjärtat och så glad att jag vågade både tala och visa äkta känslor (är ganska blyg av mig annars). Åsa höll århundradens grymmaste tal till pappa och pappas tal visade han genom att spela sin vackra musik på piano. Benjamin höll även han ett grymt tal, samt att han sjöng en egenskriven låt som han skrivit med Åsa till pappa och Åsa”, skriver hon.

Efterfestade med Grabbarna Grus

Efterfesten hölls på Lolita Beach Club.

”Ser ni vilket VACKERT ställe vi var på för efterfesten till bröllopet! Helt magiskt var det! Det var på klipporna nedanför de gifte sig också”, bloggar Bianca Wahlgren Ingrosso.

Efter det fortsatte festen vidare till Magaluf och Grabbarna Grus.

”Vad ska man säga…Fyfan vad jag inte gillar Magaluf asså. Förstår verkligen inte på mig folk som åker dit på semester. Hela stället luktar spya, sprit & svett. Och alla dokusåp ”kändisar” som stod i baren och spände sig… pinsamt!”.