De sa ja inför 700 vänner

Bröllopsyra två helger i rad!

1 av 3 | Foto: Foto: Bulls
Två lyxbröllop och ett antal klädbyten senare är Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo nu äkta makar.
NÖJE

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo bjöd in till stor lyxfest på familjens privata ö i Italien.

Förra helgen var det fest i Monacos fursten­döme när prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi, 27, äktade italienska aristokraten Beatrice Borromeo, 29, modell och journalist. Beatrices familj har nära band med mode­huset

Valentino, och hon bar en vacker klänning från dem.

Ceremoni på ö

Inför 70 gäster sa de ja i en privat vigsel på furstepalatset och bjöd sedan på picknick med plockmat och champagne.

Den här helgen hölls en ny, religiös ceremoni med hundratals vänner på en av familjen Borromeos tre öar vid Lago Maggiore i Italien. Enligt en källa till People, som jobbar på kommunen, ska brudparet ha lagt in ett önskemål om att förbjuda all sjötrafik på en radie om 500 meter i angränsade till öarna där firandet pågick.

Riktig jetset-fest

Det blev en riktig jetset-fest och bland de 700 gästerna syntes bland andra Lana Del Rey, designern Diane Von Furstenberg och modellen Eva Herzigova. Skandinavien representerades av norska kronprinsparet Haakon och Mette-Marit.

Festen kickade i gång redan på fredagskvällen då brudparet, i matchande krämvita kläder, höll ett cocktail­party. Beatrice är känd för sin stilkänsla och på den andra bröllopsdagen valde hon att klä sig i Armani; en spetsvariant på vigseln och en klassisk långklänning på festen.

Paret har varit tillsammans sedan 2008 då de träffades på universitetet i Milano.