Nicki Minaj omgärdas av gravidrykten

Presenterade pojkvännen som sin ”baby father”

1 av 5
NÖJE

Är det en mini-Minaj på jäsning?

Efter en konsert i fredags omgärdas popartisten Nicki Minaj av gravidrykten.

Där presenterade hon pojkvännen Meek Mill som sin ”baby father”.

Det var under en spelning av ”Pinkprint Tour” i Burgettstown, Pennsylvania i fredags kväll som Nicki Minaj, 32 skulle presentera pojkvännen och rapparen Meek Mill, 28, rapporterar Daily Mail.

– Visa er uppskattning för mitt barns far, ropade Nicki när Meek Mill klev upp i strålkastarljuset.

Startade gravidrykten

Det fick fansen att jubla, och presentationen fick omedelbart gravidrykten att surra kring popstjärnan, som varit tillsammans med Meek Mill sedan februari.

Nu spekulerar flera amerikanska medier i om paret väntar sitt första barn, och det gör också stjärnparets fans på sociala medier.

”OMG, Nicki Minaj är gravid. Det här är den bästa dagen i mitt liv” och ”Kallade Nicki verkligen Meek Mill för sitt barns far? Hon är gravid?” lyder några av resonemangen på Twitter.

Svarade med skratt

Varken Nicki Minaj eller Meek Mill har dementaret de intensiva ryktena. I stället har Nicki retweetat en fanvideo från uttalandet på scen tillsammans med flera skrattande emojis.

Det här är inte första gången Nicki Minaj omgärdas av gravidrykten, men i en intervju med Complex magazine har hon tidigare förklarat sin inställning till föräldraskapet.

– Jag kommer definitivt att gifta mig innan jag får barn. Jag har alltid känt så, ända sedan jag var liten, min mamma lärde mig det, sa hon.

I en intervju med radiokanalen Shade 45 Channel för en månad sedan dementerade Meek Mill att paret väntade barn, men öppnade samtidigt upp för framtida spekulationer.

– Nicki är inte gravid. Men ja, jag önskar att hon vore, sa han.

Få fullständig koll på kändisvärlden och bli helt otroligt allmänbildad på kuppen - följ Nöjesbladet på Facebook