Beckham: ”Du har ingen rätt att kritisera mig som pappa”

Stjärnan försvarar sig och dottern

1 av 8
NÖJE

David och Victoria Beckhams dotter Harper är fyra år, men har fortfarande napp i munnen.

Efter en artikel där experter bland annat menar att det kan skada tänderna ger nu David Beckham svar på tal.

”Du har ingen rätt att kritisera mig som förälder”, skriver han på Instagram.

Det är en artikel i Daily Mail som fått den tidigare fotbollstjärnan David Beckham, 40, att reagera.

I artikeln finns flera bilder på 4-åriga dottern Harper med en rosa napp i munnen.

I rubriken står det: ”Varför använder Harper, 4, fortfarande napp? Experter varnar att David och Victoria Beckhams lilla flicka kan få ’tal-eller tandproblem’ om hon fortsätter att använda en”.

”Förebilder”

I artikeln fortsätter man kritisera dotterns ålder kontra nappen och experter uttalar sig kring att det kan vara farligt.

– David och Victoria verkar vara underbara föräldrar och jag är säker på att de ger Harper en massa uppmärksamhet, men vare sig de vill det eller inte så är de förebilder. Massor av människor kommer att se detta och tro att det är normalt att ha napp i den åldern när det inte är det. Det kan vara ’sista barnet-syndromet’ - eftersom hon är deras yngsta kanske de klamrar sig fast vid henne som bebis, säger experten Clare Byam-Cook.

Rasar på Instagram

Artikeln får nu David Beckham att ryta till på Instagram:

”Varför känner människor att de har rätt att kritisera en förälder och deras barn utan att ha några fakta?? Alla som har barn vet att när de inte mår bra eller har feber gör man det som tröstar dem bäst och för det mesta är det en napp. Så de som kritiserar, tänk till om vad du säger om andras barn för du har faktiskt ingen rätt att kritisera mig som förälder ...”, skriver han och får stort medhåll i kommentarsfältet från fansen.