Harry i spännande lek med citroner

En ren kärleksyttring

1 av 93
Visdomens Harry Under en konsert i Baltimore levererade Harry Ett visdomsord: ”När livet ger dig en citroner, då sparkar du iväg citroner”.
NÖJE

Harry Styles, skönlockig sångare i pojkbandet One Direction överraskade 80 000 fans i Baltimore med citroner OCH ett visdomsord.  

Harry Styles och hans vänner är halvvägs på den minst sagt mödosamma turnén i Nordamerika. Vännerna har redan avverkat Europa och Australien. Fansen har jublat och pojkarna har sjungit för för full hals.

Kastar lite allt möjligt

One Directions fans är minst sagt entusiastiska när gruppen kommer till staden för ett uppträdande. En entusiasm som stundtals kan få fans att kasta lite allt möjligt på gruppen och då speciellt på vår vän Harry. Dessa kast är inte av ilska över en missad tonart, obesvarade flört eller ett par säckiga byxor. Nej tvärtom. Kastandet av allt möjligt är en ren kärleksyttring. Det har rapporterats om kast av underkläder, nallar, blommor och skodon.

Harry Styles imponerade av tilltaget

I veckan nådde One Direction Baltimore, den största staden i delstaten Maryland. I Baltimore kastades det något väldigt annorlunda rapporterar brittisk press. Det var något gult. Det var en frukt. En citrusfrukt - närmare bestämt en CITRON. vår vän Harry Styles är som vi alla vet en glad ung man i sina bästa år och och fann tilltaget oerhört kreativt och fascinerande.

Visdomsord från Harry

Harry lyfte upp den gula citrusfrukten, fyrade av det där smajlet som på en global skala har satt nästintill miljontals unga individers hjärtan i brand och levererade ett visdomsord:
— När livet ger dig citroner, då sparkar du iväg citroner.
Vår vän Harry manifesterade därefter tilltaget med att sparka citrusfrukten högt över den jublande publiken.

FAKTA

- Carl von Linné om citroner

”Citronen är en underlig frukt,hetsig och stimulerande. Båtsmännen äro ej rädda för skjörbjugg, när de ha citron. Men man skall agta sig för den, som kommer från Indien.”
- Carl von Linné omkring 1750