Därför kastar gravida Kim kläderna

Så bevisar stjärnan att bebisryktena inte stämmer

1 av 5
NÖJE

Kim Kardashians graviditet har lett till vikthån och ifågasättanden.

Nu svarar tv-stjärnan.

Genom att kasta kläderna.

Att reality-stjärnan Kim Kardashian verkligen synas i sömmarna hela tiden är inget nytt. Nu har hon fått nog. Hon är gravid med sitt andra barn tillsammans med maken Kanye West och får ständigt utstå hån för hur hennes gravidkropp ser ut. Men det slutar inte där. När ryktena att hon inte var gravid på riktigt utan använde sig av en surrogatmamma började florera – då fick Kim nog.

La upp nakenselfie

Anklagelserna att hon skulle ha fejkat bebisbulan svarade hon på – genom att lägga upp en nakenselfie.

”Först sa alla att jag var för smal för att vara gravid. Nu påstår de att jag är för stor och att jag fejkar graviditeten. ”, skriver hon bland annat som text till instagrambilden.

Stjärnan påpekar sedan att allas kroppar och graviditeter fungerar på olika sätt – och att hon inte skulle skämmas för att använda sig av en surrogatmamma om så hade varit fallet.

”Jag tror att ni alla känner mig tillräckligt väl nu – så ni vet att jag skulle dokumentera även om jag hade surrogatmamma”.

Kritik från Livsmedelsverket

Under graviditeten har Kim Kardashian gjort reklam för medicinen Diclegis, som ska bota morgonillamående. Även för detta har hon fått kritik.

Nyligen gick den amerikanska motsvarigheten till Livsmedelsverket ut och varnade för att använda illamåendepillren. Verket menar att Kim inte upplyst sina följare tydligt nog om medicinens biverkningar, som bland annat är dåsighet och trötthet.