Min stekiga kusin snodde min tjej

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

NÖJE

”Vårt förhållande har stormat då hon vid flera tillfällen har varit otrogen mot mig”

Jag har varit tillsammans med min tjej i fem år. Vårt förhållande har stormat då hon vid flera tillfällen har varit otrogen mot mig. Men så risig som vår relation är just nu har det aldrig varit. För ett par månader sedan hälsade min riktigt stekiga kusin på hemma hos oss. Vi står varandra nära och jag har berättat för honom om min tjejs bravader och hur det har påverkat mig. En kväll gick min tjej och kusinen på krogen och var borta hela natten. Dagen efter fick jag reda på att hon än en gång varit otrogen mot mig. Denna gång med min kusin. Hon kastade ut mig och jag fick slagga på en kompis soffa. Min flickvän inledde därefter en relation med kusinen. De reste på solsemester, syntes i svängen. Men värst av allt var deras blogg som bara handlade om deras kärlek. Skolarbetet gick inte alls bra då både hon och jag gick på samma skola. Vi pluggar båda till att bli

sjuksköterskor.

Ett par månader senare ringer hon mig och frågar om jag har lust och hälsa på henne. Jag åkte dit, vi hamnade i säng och hon sa att hon ångrade relationen med min kusin. Vi blev därefter tillsammans och jag flyttade in hos henne igen. Min kusin ringde henne varje dag, trots att jag bad både henne och kusinen att undvika varandra ett tag. Hon menade på att han är känslig, att han kanske gör något dumt och att hon borde åka upp till honom för att prata ut. Jag lyckades avstyra det hela, med att förklara att det i så fall är min sak, då det är min kusin. Hon nöjde sig med det och allt var frid och fröjd ett par veckor. Men strax efter jul började hon gnälla över att allt jag gjorde var fel, att hennes liv vore bättre utan mig. I mitten på januari åkte hon för att träffa sin mamma i Stockholm. Det visade sig att hon spenderade en helg hos min kusin i stället. Kort därefter säger hon upp lägenheten och flyttade in hos sin mamma. Hon berättade för mig att hon tyckte jag var trist och att studentlägenheten inte passade henne. Det visade sig dessutom senare att även min kusin flyttade in hos min tjejs mamma trots att han bodde i en 3:a i innerstan. Detta för att på något sätt visa sin kälek (helgalet).

Min tjej skickar fortfarande SMS till mig och skriver att hon saknar mig och att vi ska köpa en hundvalp tillsammans. Vad ska jag göra för att komma vidare? Ska jag försöka få henne tillbaka? Och hur ska jag göra med min kusin. Det känns inte bra att en nära släkting och vän är involverad i allting.

/Nurse Sad

Käre Nurse Sad

Det finns bara en sak och göra och det är att DUMPA henne direkt. Du måste göra allt för att försöka få henne ur dina tankar. Hon har konstant ljugit, bedragit samt krossat ditt hjärta. Hon är inte bra för dig. Försöker du en gång är det stor risk att du förlorar din självkänsla. Nästa gång hon messar och lockar med kramar och söta hundvalpar berättar du för henne att du hellre dyker ner i en välfylld festivalbajamaja än har någon som helst kontakt.

Försök nu att tänka på dig själv och ditt liv i nya banor. Hon måste bort ur ditt liv. Radera hennes nummer från mobilen och deleta hennes Facebookprofil. Börja fokusera på vad som kan göra dig lycklig­ - utan henne. Det skulle nog även vara bra för dig att komma bort ett tag och röra dig i andra cirklar där du inte blir påmind av x:et. Du är nu utbildad sköterska. Varför inte dra till Norge och jobba? I Norge finns det dessutom en mängd söta sjuksköterskor som skrattar, säger roliga saker på norska och med all säkerhet tycker du är”koslig”. Hur du än gör är det viktigaste att du lämnar ditt x både mentalt och fysiskt. Vad det gäller din stekarkusin är han en av Stockholms största idioter. Ni är släktingar som dessutom står varandra nära. Han har verkligen sårat dig djupt. Och det tycker jag att du ska säga till honom.

Fler visdomar från din favoritkärleksdoktor hittar du nedan

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]
 

Följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden