Peter Siepen, 52, ska bli pappa

Väntar barn tillsammans med superstylisten Anna Svensson

1 av 5 | Foto: OLLE KVARNSMYR
Estradören Peter Siepen och superstylisten Anna Svensson väntar barn
NÖJE

I november kommer Jorden att berikas av en mycket spektakulär varelse. Estradören Peter Siepen och superstylisten Anna Svensson får då en liten flicka.

– Det kommer att höjas på ett och ett annat ögonbyn när vi kommer rullandes med vår pimpade barnvagn, säger Peter Siepen.

Peter Siepen har i decennier varit en av Sveriges mest spektakulära och eftertraktade ungkarlar. Men för ett par år sedan träffade han stylisten Anna Svensson på nätet. Rejält med kärlek uppstod, ungkarlslivet lämnades, den legendariska ungkarlslägenheten såldes, Peter flyttade in till Anna och nu väntar de barn tillsammans.
– Det kändes rätt för båda två. Varken jag eller Peter hade varit i så många förhållanden. Vi kände att vi verkligen kunde lita på varandra och samtidigt ge varandra mycket frihet, säger Anna.

– Jag är väldigt tacksam för att Anna har fått bra ordning på mig. Jag var inte direkt organiserad innan vi träffades. Egenskaper vi kan ta in i barnuppfostran, ha ha, säger Siepen.

Inget socker – däremot Peter Siepen-fysik

Anna och Peter har som alla blivande föräldrar funderat mycket på hur de kommer att bli som föräldrar.
– Vi kommer att jobba mycket på att vara rättvisa och bestämda. Inte backa och ge belöningar vid utbrott eller pacificera barnet med iPaden. Vi ska försöka så gott vi kan att ge barnet bra mat. Och undvika läsk, socker och godis så gott det går. Barnet kommer få Peter Siepen-fysik från födseln, haha.

Kommer ur garderoben

Peter Siepen har alltid dragits med ett gayrykte. Ett rykte han gjort så gott han kunnat för att uppmuntra trots att han är heterosexuell. Enligt honom själv är det för att hålla uppe intresset kring sin person men även för att på något sätt promota tolerans och mångfald. Gayryktet har dock lett till en del personer vägrar tro att Siepen ska få ett barn med en kvinna.
– En kompis till mig fick frågan om det verkligen är jag som är fadern, ”men är det verkligen Peter som är pappan”, frågade han undrande min kompis.

Det vill vi med denna artikel hävda med bestämdhet att det är.

Gränslös klädstil

Både Peter och Anna har en gränslös klädstil. Något som det finns en stor chans att barnet kommer att ärva. I alla fall till en början.
– Barnet kommer att växa upp i en klädmässig cirkus. Vi har redan shoppat 10-15 lådor från utlandet till barnet. Bland annat ett par Dr Martens kängor för nyfödda och en graffitimålad Louis Vuitton-skötväska. Men självklart ska vi inte projicera oss själva. Det måste finnas en lyhördhet. Men i början har vi fria händer, säger Anna.

Senior förälder – inga problem

Peter är med sina 52 år en något senior förälder. Något som han inte alls ser som ett problem.

– Jag har aldrig tänkt på ålder. Jag har aldrig drabbats av åldersnojor eller krämpor. Det är precis som om jag alltid har levt i det där syretältet Michael Jackson hade. Men det beror så klart på att jag har levt sunt och inte bekymrar mig så mycket, säger Peter Siepen.

Få fullständig koll på alla roliga kändisar och chans till att bli galet allmänbildad på kuppen - följ Nöjesbladet på Facebook

FAKTA

Så blir du lika glad och positiv som Peter Siepen

1. Var en bra människa som lämnar en god eftersmak.

2. Gör det bästa av alla situationer du hamnar i.

3. Var medveten om att det finns en framtid och ha jävligt kul i nuet.