Zayn Maliks ex talar ut om dumpningen

Little Mix-sångerskan: ”Jag mår bra”

1 av 4 | Foto: ALL OVER PRESS
Zayn Malik och Perrie Edwards har gjort slut.
NÖJE

Zayn Malik, 22 uppges ha dumpat fästmön Perrie Edwards, 22 över sms.

Nu tar Edwards bladet från munnen – och talar för första gången ut om uppbrottet.

– Jag vaknar upp varje dag och tackar min lyckliga stjärna för att jag har mina tre tjejer, säger hon i tv-programmet ”The Late Late Show”.

Det var i slutet av juli som nyheten om den före detta One Direction-medlemmen Zayn Maliks uppbrott med fästmön Perrie Edwards kablades ut över världen. Zayn uppgavs ha dumpat Perrie, som just nu turnerar med sitt band Little Mix, över sms.

Enligt brittiska medier har sångerskan varit förkrossad över uppbrottet, men utåt sett har hon hållit tyst om sin hjärtesorg. Det var först när hon och resten av Little Mix gästade det brittiska tv-programmet ”The Late Late Show” i måndags kväll som hon bröt hon tystnaden för första gången, rapporterar Hollywood Life.

”Har det fantastiskt”

När programledaren James Corden gav Perrie Edwards en kram och påpekade att hon haft det lite tufft den senaste tiden blev svaret:

– Vet du vad? Jag mår bra. Vi har det fantastiskt i USA. Allt går så bra och jag vaknar upp varje dag och tackar min lyckliga stjärna för att jag har mina tre tjejer.

Det verkar alltså vara vännerna och bandmedlemmarna Leigh-Anne Pinnock, Jesy Nelson and Jade Thirlwall som varit hennes största stöd efter brytningen.

Zayn Malik och Perrie Edwards var tillsammans i fyra år.