Kylie Jenners fiasko på fest med fansen

Fick 1,8 miljoner – vägrade prata med gästerna

1 av 7
NÖJE

Det blev fiasko när Kylie Jenner firade sin födelsedag med fansen.

Först fick hon 1,8 miljoner kronor för att närvara.

Sen kom hon två timmar för sent och vägrade prata med festbesökarna, enligt tidningen Complex.

Den kanadensiska nattklubben Beachclub, som ligger i Point-Calumet, 45 minuter utanför Montreal, uppmärksammade nyligen Kylie Jenners 18-års dag. Födelsedagsbarnet själv fick 200 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 1,8 miljoner svenska kronor, för att komma till festen. Förväntansfulla fans till Kardashian-systern hade betalat upp till motsvarande 1 400 kronor för att komma på tillställningen. Men det blev inte som de hade tänkt sig.

Tidningen Complex skriver att besvikelserna började med att fansen fick vänta i evigheter i den gassande hettan på Kylie Jenner som anlände två timmar för sent i helikopter. När födelsedagsbarnet väl kom fram vägrade hon umgås med dem.

Tårta för 3000 dollar

Dessutom åt hon inte 3000-dollartårtan som ett lokalt bageri bakat. I stället förstörde Jenner och hennes entourage bakverket och kastade ut bitar i publikhavet.

"Hela poängen med det här var att fansen skulle få komma nära någon som inte skulle festa med vanliga dödliga från Point-Calumet om de så var de sista människorna på jorden", skriver journalisten Erik Leijon i tidningen Complex.

De fick de inte.