Så lyckönskas gravida Läckberg

”Lite avis på bebislyckan”

1 av 5
NÖJE

Camilla Läckbergs gravidlycka sprids på nätet.

Hon får glada utrop både från ”Let's dance”-vänner och andra kända mammor.

– Jag önskar dem alla lycka i världen, säger Tony Irving.

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 40, och hennes MMA-fighter Simon Sköld, 27, väntat barn. Det avslöjade författaren på sin Instagram.

Och gravidglädjen har spridit sig. Bland annat var programledaren Ann Söderlund, 43, snabbt ut med sina lyckönskningar till paret, på sin Mama-blogg.

”Jag känner inte Simon, men jag gillar Camilla skarpt. Hon är väldigt varm, driven och ödmjuk samtidigt. Blir lite avis på bebislyckan, glad för deras skull! Så mycket skit dom har fått ta …” skriver Söderlund i bloggen.

Tony Irving, 49, som känns igen som ”Let's dance”-domare och är aktuell med kommande tv-programmet ”Camping queens”, var på någon form av båtuflykt ihop med Läckberg, Sköld och Jonas Hallberg igår. Han är också glad:

– När jag har träffat Camilla och Simon har jag sett att de är fantastiska vänner och otroligt kära i varandra. Jag önskar dem alla lycka i världen, både med sin nya familjemedlem och i sitt liv tillsammans, säger Irving till Nöjesbladet.

Artisten Linda Bengtzing, 41, uppmärksammade författarens gravidnyhet på sin instagram. Det här hälsar hon till Camilla Läckberg:

– Jag hoppas att hon får en lättsam graviditet och att hon gör annat än att skriva barnböcker under graviditen. Jätte-lycka till!