Johnny Depps dotter i hyllad HBTQ-kampanj

1 av 6
NÖJE

Johnny Depps dotter Lily-Rose kampanjar för HBTQ-rättigheter.

Nu hyllas den 16-åriga modellen för sitt ställningstagande. 

”We are you: self evident truths” är ett projekt startat av fotografen iO Tillet Wright som ska stödja kampen för lika rättigheter för HBTQ-personer.

Under kampanjen planerar iO Tillet Wright att fota 10 000 amerikaner som inte identifierar sig som ”hundra procent straight” och tidigare har skådespelaren och ex-modellen Cara Delevingne samt skådespelaren Olivia Thirlby medverkat.

Nu ställer även Johnny Depps och Vanessa Paradis dotter Lily-Rose Depp upp i kampanjen.

Att 16-åringen, som arbetar som modell, inte identifierar sig som hundra procent straight har blivit en snackis och nu hyllas hon på nätet och i amerikanska medier.

”En juvel”

Det var iO Tillet Wright som först avslöjade 16-åringens medverkan via Instagram.

– Jag är så stolt. Hon bestämde sig för att hon ville vara med i ”Self evident truths” för att hon placerar sig någonstans i den här stora skalan och jag kunde inte vara gladare över att få välkomna henne in i familjen. Hon är en liten juvel av en god människa, skriver iO Tillet Wright på sin Instagram.

I dag la Lily-Rose Depp upp en egen bild på sin Instagram som efter blott två timmar hade fått nära 30 000 likes.

För bara några dagar sedan poserade Lily-Rose Depp och Stella Maxwell, som ryktas ha ett förhållande med Miley Cyrus, på omslaget till tidningen Love.

iO Tillet Wright har redan fotat över 9 500 personer och planen är att ställa ut de 10 000 bilderna framför Washington Memorial.