Kändisarna avslöjade på otrohetssajten

Här är männen - och deras ursäkter: ”Gud har förlåtit mig, så jag är fullständigt renad från den här synden”

1 av 5
NÖJE

Flera kändisar har varit medlemmar på otrohetssajten Ashley Madison.

Efter att sajten hackats har deras hemliga raggande avslöjats.

37 miljoner otrohetssugna medlemmar.

Men i juli hackades otrohetssajten Ashley Madison och nu läcker allt fler uppgifter om deras medlemmar ut i amerikanska medier.

Självklart är inte kändisarna förskonade. Ett flertal realityprofiler har avslöjats med konton på den kontroversiella sajten, vars slogan på den svenska versionen är ”Livet är kort. Ha en affär”.

Snookis man är medlem

Us Weekly skriver att man har kunnat länka ett medlemskonto till samma mejladress som används av ”Jersey Shore”-stjärnan Nicole ”Snooki” Polizzis, 27, make Jionni LaValle, 28.

Paret har två barn ihop och gifte sig i november 2014, men bara några månader senare gick Snooki ut på Twitter och slog tillbaka mot otrohetsrykten när maken skulle ha flirtat och bytt nummer med kvinnor under en resa till Florida.

Även den här gången försvarar Snooki sin man. I ett långt inlägg på Instagram skriver realitystjärnan att Jionni LaValle är en av de mest ödmjuka och lojala människorna hon känner.

– Han älskar sin familj mer än något annat i världen. Att tidningar medvetet kan hitta på en sådan här sak är absurt. Jag kan förstå att man trycker det om det finns några bevis men att anklaga min man för något han inte hade en aning om, är det ens lagligt?, skriver Snooki och fortsätter:

– Om min man ville vara otrogen skulle han bara gå ut och vara det, inte betala för det på en sajt. Vår familj förtjänar inte att få vårt namn nedsmutsat på det här sättet.

Brände tusentals dollar

En annan dokusåpaprofil som har använt sig av otrohetssajten är Josh Taekman, 46, gift med ”Real housewives of New York”-stjärnan Kristen Taekman, 38, och själv flitigt förekommande i serien.

Först förnekade han att han använt Ashley Madison, men enligt Daily Mail har ett kreditkort som tillhör honom använts 62 gånger på sajten de senaste tre åren. Och med kreditkortet har det spenderats tusentals dollar på sajten.

Enligt Daily Mail är kreditkortet registrerat på Josh Taekmans namn och knutet till den hyreslägenhet i New York där paret Taekman bor och som flera gånger synts i ”Real housewives of New York”.

Användandet av otrohetssajten ska främst ha förekommit i samband med Kristens graviditet med parets andra barn, men upphörde helt  i juni 2014, när paret börjat synas i tv-serien.

– Jag förstår inte. Det finns inte en chans i helvete att jag är medlem. Jag har ingen vetskap om det, det här är det första jag nånsin hör om det. Det är galet. Jag såg på tv häromdagen om om hackningen och vi skrattade åt det. Det är vad det är, men någon har definitivt använt mitt namn och nummer i ett bedrägeri, sa Josh Taekman till Daily Mail.

Förnekade först

Men senare erkände han ändå, men försöker i ett uttalande som People tagit del av att tona ner sin aktivitet på sajten:

– Jag anmälde mig, korkat och okunnigt, tillsammans med en grupp vänner och jag ber djupt om ursäkt för om det här har generat eller smärtat min fru och min familj. Vi ser båda fram emot att ta oss igenom detta och gå vidare med våra liv.

Förra veckan avslöjades det också att ”19 and counting”-profilen Josh Duggar, 27, varit medlem på sajten. Josh Duggar är äldst i det djupt troende paret Jim Bob och Christine Duggar barnaskara på 19 barn och själv far till fyra barn tillsammans med sin fru.

"Beroende av internetporr”

Josh Duggar erkände att han varit otrogen mot sin fru och skrev på familjens egen hemsida att han blivit beroende av internetporr:

”Jag har varit den största hycklaren någonsin. Medan jag har förespråkat tro och familjevärderingar har jag i hemlighet under de senaste åren tittat på porr på internet och det blev till ett hemligt beroende och jag blev otrogen mot min fru”.

Senare redigerades inlägget och detaljerna om porren plockades bort från familjens sida, skriver People.

Duggar är heller inte den enda kristna profilen som dragits in Ashley Madison-härvan. Youtube-stjärnan Sam Rader, 29, har fler än 360 000 följare på sin Youtube-kanal där han regelbundet predikar kristna värderingar, men har också avslöjats som en av otrohetssajtens medlemmar, enligt People.

”Förlåten av gud”

I en fullständigt rasande kommentar i ett videoklipp erkänner han att han varit medlem på sajten, men hävdar att han aldrig träffat någon och säger sig ha blivit förlåten för sina synder av såväl sin fru och Gud själv.

– Hon har förlåtit mig för det här misstaget som jag gjorde när jag öppnade kontot. Jag har sökt förlåtelse från Gud och han har förlåtit mig. Så jag har blivit fullständigt renad från den här synden och jag vill betona att jag aldrig har träffat en endaste person ansikte mot ansikte genom den sajten och jag har aldrig haft en affär under tiden jag varit gift med Nia, säger han i klippet.