Läskiga, lyxiga och helt fantastiska - här är de hetaste kändishusen just nu

NÖJE

För alla film- och fastighetsintresserade läsare finns det just nu många spännande objekt till salu. Objekten är alla exklusiva, har stora sociala ytor med spännande planlösningar. Köper du någon av fastigheterna får du även något intressant att säga om huset på varje hemmafest under resten av ditt liv.

Lyxa till det - köp O.C-herrgården

Huset som agerade exteriör till Sandy Cohens tjusiga Newport Beach-mansion är till salu

Det riktiga huset är inte beläget i Newport utan i Malibu. Det finns heller inte som i tv-serien något poolhus för kuckelimuck. Men vad som som ingår i köpet är ”extrem avskildhet för alla som vill undvika snokande paparazzis”. Dessutom: sju badrum, sex sovrum, superkök, pool, bibliotek och en inglasad lyxig terass. Dessutom ingår det enligt uppgift ett annorlunda husspöke. Herrgården blir din för futtiga 6,25 miljoner dollar. KÖP!  

Buffalo Bills skräckhus

Det ruggiga huset från skräckfilmen ”När lammen tystnar” är till salu. I filmen var huset hem till seriemördaren

”Buffalo Bill”.

Bill var en högst ruggig karaktär som avlägsnade skinnet från överviktiga kvinnor för att sy en kvinnokropp till sig själv. Huset är byggt 1910, ligger utanför Pittsburgh och är en större trevåningsvilla av Viktoriansk typ. Huset har fem rum plus pool. Dessutom ingår det en mycket märklig tågvagn som står på tomten. Vagnen går enligt uppgift mycket bra att använda som poolhus. Enligt ägarna har i stort inget ändrats sedan filminspelningen 1990. Klipper du till ingår det dessutom kvarglömd rekvisita från filminspelningen.

Priset är mycket överkomligt. i runda slängar får du hosta upp 2.5 miljoner kronor. Köp huset här

Trumps första mansion

Bo som en boss. Hugade spekulanter kan flytta in i Donald Trumps första mansion.

Donald är en stor herrgårds-fantast som den stora fastighetsmogul han är. Donald Trump var bara 35 år när han och dåvarande frugan Ivana köpte sin första herrgård i Greenwich, Connecticut. Den herrgården är nu till salu. Fastigheten är beskriven som ambassadlik med en majestätisk trappa, gästhus, havsutsikt från typ hela huset, golfbana, tennisbana och en hemmabio som du utan att skämmas kan bjuda hem George Lucas på filmkväll. Klipper du till får du även mängder av pikanta guldiga inredningsdetaljer signerade Ivana Trump.   

1 av 2

Bo som Breaking Bad-Pinkman (amfetamin-labb ej inkluderat)

Jesse Pinkman’s Breaking Bad-hem är till salu i Albuquerque, New Mexico

Huset är i spansk kolonial-stil och är enligt uppgift helt nyrevorat. Mäklaren har även ambitiöst nog skapat en Facebooksida dedikerad till fastigheten. På Facebooksidan skojar mäklaren ganska friskt med husets Breaking Bad-historia. En statusppdatering lyder: ”Jag vet att ni frågar er...har badkaret blivit utbytt...svaret är: Ja, det har det”. Statusuppdateringen hänvisar till en scen där seriens karaktär Jesse Pinkman öser syra över en kropp i husets badkar.  

Jesse Pinkman’s Breaking Bad-hem blir ditt för futtiga 1,6 miljoner dollar.

1 av 2
Jim Morrisons sista hem

Jim Morrisons sista hem

I West Hollywood ligger Cheri Amour som ska ha varit Jim Morrisons sista hem. I alla fall om man får tro fastighetens ägare Cheri Woods. Huset är av spansk stil och består av sex lägenheter. Fastigheten ligger inom promenadavstånd till Sunset Strip. Köper du huset ingår det även en byst av den kända rockstjärnan.

Den nuvarande ägaren har tidigare försökt få fastigheten till att bli ett historiskt landmärke med anledning av att rockstjärnan ska ha bott där. ”The Historic Preservation Commission” var dock en aning skeptiska till uppgifterna som lämades in. Bevisen bestod av en berättelse från en före detta granne som hävdar att Morrison ska ha bjudit på en joint och ha gormat högt på sin flickvän.

Alicia Keys ståtliga herrgård

Alicia Keys boende situation är just nu lite i det trångaste laget

Ni vet hur det är när konstsamlingen tar över. Det finns inte en enda fläck kvar att hänga upp nya tavlor på. Detta dilemma har sångerskan Alicia Keys stångats med ett bra tag nu. Sångerskan fick nog av trångboddheten och har lämnat sin 2500 kvadratmeter stora herrgård till salu. Enligt den digitala publikationen TMZ får du som klipper till följande:

20 badrum

2 Bowlingbanor

1 Privat teater

1 Gym

1 Inspelningsstudio

1 Inomhuspool

8 Sovrum

I runda slängar får du hosta upp 15 miljoner dollar för denna fastighet. Om du inte är lika rädd som Alicia Keys för att bo trångt är det köpläge tycker vi på Nöjesbladet.