Kärlekssagan över för kändisparet

”Vi har haft nio vackra och roliga år tillsammans”

Foto: AP
Yolanda och David Foster går skilda vägar.
NÖJE

Kärlekssagan är över för ”The Real Housewives of Beverly Hills”-Yolanda Foster och den världsberömde musikproducenten David Foster.

”Tråkigt nog har vi beslutat att gå skilda vägar”, skriver de i ett uttalande till People.

De har varit ett kärlekspar i nio år och i realityserien ”The Real Housewives of Beverly Hills”, som även har visats i Sverige har tv-tittarna fått följa vad som händer i parets liv. Men nu meddelar Yolanda Foster, 51, och David Foster, 66, att deras fyra år långa äktenskap är över.

”Tråkigt nog har vi beslutat att gå skilda vägar. Vi har haft 9 vackra och roliga år tillsammans. Under den tiden har vi fått uppleva kärlek, vänskap och de oundvikliga utmaningar som tillhör äktenskap, karriär, blandade familjer och hälsobesvär”, det uppger paret i ett uttalande till tidningen People.

Paret gifte sig den 11 november 2011 och nyligen la de ut sitt hem i Malibu i delstaten Kalifornien, USA, till försäljning.

David Foster har vunnit 16 Grammys och har samarbetat med världsstjärnor som Madonna, Barbra Streisand och Stevie Wonder och har fem döttrar från tidigare förhållanden. Yolanda Foster har tre barn från sitt första äktenskap med Mohamed Hadid och de har tre barn tillsammans. Gigi Hadid, 20, som är en känd modell samt Bella, 19 och Anwar, 16.

ARTIKELN HANDLAR OM