Tiger: ”Elin är en av mina bästa vänner”

Golfproffset talar ut om relationen till exfrun

1 av 4
Elin Nordegren innan hon upptäckte att Tiger Woods varit otrogen.
NÖJE

Otrohetsaffärerna tog död på kärleken.

Nu har Tiger Woods talat ut om relationen till sin exfru Elin Nordegren.

– Jag ångrar att jag inte var ärlig mot henne, säger golfproffset till Time Magazine.

Det var 2009 som otrohetsskandalen kring Tiger Woods, 39, tog fart och en offentlig ursäkt var inte tillräckligt för att lappa ihop äktenskapet med Elin Nordegren, 35. Men i en ny intervju uppger Tiger Woods att de har lyckats lägga skandalen bakom sig.

– Att ha den relationen jag har till henne i dag är fantastiskt. Hon är en av mina bästa vänner. Vi ringer varandra och pratar med varandra hela tiden. För oss är barnen viktigast. Jag önskar att jag visste det då, säger Tiger Woods till Time Magazine.

Men han är också ångerfull och säger att det finns saker han hade velat göra annorlunda, om han hade kunnat.

– Det handlar inte om hur jag skulle vilja ändra 2009 och hur det gick till men jag önskar att jag hade haft en mer ärlig och öppen relation med min ex-fru, säger han till tidningen.

Nu är det fullt fokus på barnen som gäller för Tiger Woods och han berättar för tidningen att han har sagt till deras barn Sam och Charlie att det är på grund av hans misstag som mamma och pappa inte bor tillsammans längre.

– Jag vill bara att de ska förstå innan de kommer upp i internet-ålder och loggar in på något eller hör något från sina vänner. Jag vill att det ska komma från mig och när de blivit lite äldre kommer jag att berätta den verkliga orsaken, säger Tiger Woods i intervjun.