Madonna förnekar misshandelsrykten

Försvarar exmaken Sean Penn

1 av 4
Sean Penn och Madonna satte fyr på nya romansrykten när de 2013 kramades på ett galleri i New York.
NÖJE

Ryktena om att Sean Penn misshandlade Madonna under deras fyraåriga äktenskap har florerat i många år.

Nu dementerar Madonna uppgifterna.

– Dessa påståenden är upprörande, hänsynslösa och falska, skriver sångerskan enligt Us Weekly.

På 80-talet var popdrottningen Madonna, 57 och Hollywoodstjärnan Sean Penn, 55 världens hetaste par. Men förhållandet har alltid kantats av misshandelsrykten. Sean Penn har bland annat anklagats för att ha slagit Madonna i huvudet med ett baseballträ.

I en stämningsansökan som Sean Penn gjort mot skådespelaren Lee Daniels försvarar Madonna sin ex-make, och menar att alla  misshandelsanklagelser mot honom är osanna.

”Upprörande”

”Jag är särskilt medveten om anklagelserna gällande en påstådd incident i juni 1987, där Sean (enligt tidningarnas rapporter) ska ha slagit mig med ett baseballträ. Dessa påståenden är upprörande, hänsynslösa och falska”, skriver hon.

Källor till New York Post har också uppgett att Sean Penn medan han och Madonna var gifta utsatte henne för en nio timmar lång terror i deras hem i Malibu.

Han ska ha bundit fast henne vid en stol, misshandlat henne och hotat att stoppa hennes huvud i ugnen.

”Sean har aldrig slagit mig”

I dokumenten dementerar Madonna även den händelsen.

”Jag känner också till anklagelserna gällande en incident i december 1989, där Sean påstås ha gripits för våld i nära relation mot mig. Dessa påståenden är falska. Trots att vi med säkerhet hade fler än en eldig argumentation under vårt äktenskap har Sean aldrig slagit mig, bundit fast mig eller misshandlat mig fysiskt och rapporterna om motsatsen är totalt skandalösa, hänsynslösa och felaktiga”, skriver hon.

Madonna och Sean Penn var gifta mellan 1985 och 1989.

Följ Nöjesbladet på Facebook för de intressantaste nöjesnyheterna - få ett roligare Facebookflöde och bli galet allmänbildad på kuppen