Jesper Parnevik: ”Jag följer alltid med på Mias tjejträffar”

Paret firar 20 år som gifta med julprogram i tv

1 av 7
Jesper och Mia Parnevik har varit gifta i 20 år.
NÖJE

I morgon är familjen Parnevik tillbaka i tv-rutan.

Nu avslöjar Jesper Parnevik att han alltid följer med sin fru Mia på hennes tjejmiddagar.

– Det är ingen som reagerar för det har alltid varit så, säger han.

I morgon kväll visas ”Parneviks Jul” i TV3 och då kommer tittarna att få följa med när Jesper och Mia Parnevik firar 20 år som gifta och nu berättar Jesper om receptet till ett lyckligt äktenskap.

– Vi tycker att det är roligt att spendera tid tillsammans. Mia vill alltid att jag ska följa med på hennes tjejträffar och hon följer alltid med mig på mina grabbträffar, säger han.

Är det inte skönt med ett eget umgänge?

– I vanliga fall brukar killar och tjejer vilja fly på sina kill- respektive tjejkvällar men för oss har det aldrig varit så. Vi har roligare tillsammans än när vi är på olika håll.

Parets vänner ska inte heller ha några problem med upplägget.

– Om jag har haft ett gäng killar från Sverige som hälsar på så vet de att Mia är en i gänget och när Mia nyligen hade 25 tjejkompisar på besök så var jag med på allt. Det har alltid accepterats. Det är ingen som reagerar, säger Jesper.

Kan det inte bli för mycket tjejsnack?

– Tja, det är väl både och. Ibland om det blir för mycket så går jag i väg en stund så att de får de snacka av sig. Blir det för mycket killsnack så går Mia i väg en stund, säger han.

”Blir så inne i sin förälskelse”

Enligt Jesper har vissa kärlekspar en tendens att glömma bort sina vänner.

– Ibland träffar man ju personer som blir så inne i sin förälskelse att de glömmer bort vänner och bekanta. Vi har alltid tyckt att det är viktigt att hålla kvar våra vänskapsrelationer och eftersom att jag och Mia alltid vill vara tillsammans så väljer vi att haka på varandra istället. Det är inte så mycket skillnad på kill- och tjejkvällar. Eller ja, ibland kan det väl bli det, säger han.

När då?
– Jag har ett gäng som jag spelar bridge tillsammans med och Mia kan bli lite trött på att vara med där. När det blir för mycket tävling och munhuggande går hon iväg och dricker kaffe i stället.

”Parneviks Jul” sänds på TV3 på onsdag klockan 21.00