Chris Martin stämd av paparazzi

1 av 6 | Foto: All Over Press
Här lämnar Chris Martin och Gwyneth Paltrow restaurangen. Fotografen som blir påkörd står precis till vänster.
NÖJE

Coldplay-stjärnan hamnade i trubbel när han tidigare i år körde på en fotograf. Nu anklagas han för att avsiktligt ha kört på mannen.

Foto: AP
Chris Martin.

Det var i januari i år som Chris Martin, Gwyneth Paltrow och parets två barn var på väg att lämna en restaurang i Santa Monica.

”Körde på med flit”

En närgången fotograf ska ha retat upp Martin så pass mycket att han, enligt fotografen körde på honom.

Fotografen klarade sig dock utan allvarligare skador, men fick ändå föras till sjukhus med ambulans.

Och nu kommer alltså motattacken – Chris Martin stäms. Paparazzin anser att stjärnan har något emot media, och därför körde på honom med flit, enligt TMZ.

Fotografen skriver i stämningsansökan att Chris Martin har en historia av upprepande och pågående våld mot nöjesjournalister. Han är också upprörd över att Chris Martin lämnade platsen i stället för att ta hand om honom.

”Konstig händelse”

Händelsen har tdigare beskrivits som ”konstig”. Enligt TMZ har det funnits anledning att fråga sig hur händelsen egentligen gick till.

En fotograf som tidigare arbetat med den skadade paparazzin fick nämligen finfina bilder från andra sidan gatan – en plats alltför långt bort från själva restaurangen.

Huruvida TMZ insinuerar att fotografen därmed med blev påkörd med flit framgår inte, men sajten beskriver händelsen som just ”konstig”.