Realitystjärnan fick över 150 julklappar – bara från sin man

”Var stressigt att hinna öppna julklapparna”

1 av 5 | Foto: EVAN AGOSTINI/AP
Kim Kardashian och Kanye West.
NÖJE

Kim Kardashian fick över 150 julklappar från sin man i år.

Presenterna hade Kanye Wests assistent shoppat i Italien.

”Jag har inte handlat något till mig själv på över sex månader”, säger hon enligt US Weekly.

På juldagen var det fullt hus hemma hos ”Keeping up with the Kardashians”-profilen Kourtney Kardashian då flera medlemmar från realityfamiljen Kardashian/Jenner hade samlats för att öppna julklappar. Trots att paketen var många till antalet var det lätt för familjemedlemmarna att hålla isär sina paket eftersom att de hade satsat på personliga inslagningar. Till exempel gick Kim Kardashian och hennes man Kanye Wests alla paket i en mörk nyans medan Khloé Kardashians julklappar gick i silver.

Rapparens assistent fick julshoppa

I ett videoklipp som familjen Kardashian/Jenner har lagt upp på nätet framgår det att Kim fick över 150 julklappar från Kanye och att rapparen skickade i väg sin assistent till Italien för att handla presenterna även om han själv var delaktig via videosamtal, skriver Us Weekly.

Rapparen ska bland annat ha gett Kim en Louis Vuitton-klänning och en jumpsuit från Prada. Realityfamiljen ska även ha valt bort traditionell julmusik vid årets paketöppningen. I stället var det Kanyes nya album som spelades i bakgrunden. 

”Det var stressigt˝

I videoklippet berättar Kim att det var stressigt att hinna öppna alla julklappar innan den nyfödde sonen Saint West skulle vakna och när hennes mamma Kris Jenner kallar henne bortskämd svarar hon:

”Jag har inte handlat något till mig själv på över sex månader och Kanye måste handskas med mig varje dag”.

Andra som var på plats hemma hos Kourtney var Kendall Jenner, Kylie Jenner med pojkvännen Micheal Ray Stevenson, mer känd under artistnamnet Tyga, Caitlyn Jenner och Kris Jenners pojkvän Corey Gamble.