Jessica Olérs: ”Jag ska bli fru”

Berättar om förlovningen på sin blogg

1 av 3 | Foto: GUNNAR SEIJBOLD
Jessica Olérs.
NÖJE

”Fröken Sverige”-vinnaren Jessica Olérs har förlovat sig.

I sin blogg berättar hon att sambon Rasmus gick ner på knä i Australien.

”Känner mig som lyckligast i världen och flyger omkring på små rosa moln”, skriver hon.

Jessica Olérs, 37, känd som vinnaren av ”Fröken Sverige 1998” har förlovat sig med sambon Rasmus, 26. Paret är i Australien tillsammans och frieriet skedde på en lavendelfarm innan de skulle äta lunch.

”När maten kommer vill jag hugga in med en gång eftersom jag är hungrig som en varg men R hade andra planer. Där och då går han ner på knä, fiskar upp en ring, säger en massa fina saker och avslutar med de ord jag så länge längtat efter att få höra; vill du gifta dig med mig?”, skriver Jessica i sin blogg.

”Jag minns att jag gråter”

Och fortsätter.

”Jag minns att jag gråter och skrattar om vartannat, chockad och så glad på en och samma gång. Minns att jag vill stanna tiden, behålla känslan och för alltid minnas de fina ord som Rasmus sade till mig. Hela min kropp fylls med total lycka! Jag ska bli fru. Och inte vilken fru som helst utan fru till den mest underbara man jag kan tänka mig”.

Paret har sonen Noah, född i juli 2014 tillsammans och Jessica Olérs är nu föräldraledig från sitt jobb som produktionsledare på en varuhuskedjas marknadsavdelning.