Realitystjärnan bryter ihop - ber om ursäkt

Scott Disick i tårar i kommande ”Keeping up with the Kardashians”

1 av 4
NÖJE

Förhållandet med Kourtney Kardashian gick i kras.

I ett kommande avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians” bryter Scott Disick ihop.

– Förlåt för att jag har svikit och skämt ut er, säger han till flera av medlemmarna i realityfamiljen.

I juli stod det klart att det nio år långa förhållandet mellan realityprofilerna Kourtney Kardashian, 36, och Scott Disick, 32, var över. Strax innan hade han fångats på bild tillsammans med sitt ex och i höstas checkade han in på rehab för sina drog- och alkoholproblem.

Kan inte hålla tillbaka tårarna

I ett kommande avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians” som sänds i den amerikanska tv-kanalen E! på söndag börjar han gråta när han ber Kourtneys systrar Kim Kardashian, 35, Khloé Kardashian, 31, och deras mamma Kris Jenner, 60, om ursäkt.

– Jag är säker på att ni har hört en massa hemska saker om mig som jag borde ha varit ärlig med. Men jag skämdes så mycket för att ha skadat alla i den här familjen och inte bara henne (Kourtney, reds. anm.)”, säger han i klippet.

”Det har varit tufft”

För ett tag sedan dog Scott Disicks föräldrar och nu berättar han att det har varit tufft att inte ha familjen Kardashian vid sin sida.

– Jag har bett Kourtney om ursäkt hundra gånger men jag har aldrig bett om ursäkt för att ha svikit och skämt ut er. Jag förstår att jag behöver hjälpa mig själv innan jag kan hjälpa henne (Kourtney, reds. anm.) eller mina barn. Det har varit väldigt tufft att gå från att ha er alla till att inte ha någon, säger Scott Disick i det kommande avsnittet.