Här kysser Bieber och Baldwin varandra

Romansryktena stegras efter popstjärnans bild

1 av 7 | Foto: All over press
Hailey har gång på gång dykt upp på sångarens Instagram, något som fått fans att spekulera i om vännerna i själva verket är ett par.
NÖJE

Justin Bieber, 21 och Hailey Baldwin, 19 har varit kompisar länge.

Nu får en kyssbild hundratusentals Beliebers att undra: har vänskapen övergått i kärlek?

Den senaste tiden har popstjärnan Justin Bieber och modellen Hailey Baldwin varit som ler och långhalm. Hailey har gång på gång dykt upp på sångarens Instagram, något som fått fans att spekulera i om vännerna i själva verket är ett par.

Under natten mot måndag postade Justin Bieber en bild som spädde på kärleksryktena med råge.

Kysser varandra

Fotot föreställer honom själv och Hailey Baldwin i en omfamning och en kyss. Strax efteråt dök ytterligare en bild på vännerna upp.

Bara timmar efter uppladdningen har kyssbilden över en miljon likes och i kommentarsfältet konstaterar flera fans: ”Jag tror det är officiellt nu”.

Vännerna ska också ha hånglat öppet på en fest på St Barts i Karibien under nyårshelgen, skriver TMZ.

Dementerar ryktet

Men det finns moln på kärlekshimlen.

I höstas cirkulerade en video där Bieber sjöng en smäktande kärleksballad för exet Selena Gomez och det ryktades att han ville ha henne tillbaka. Popstjärnan har också kopplats ihop med Kourtney Kardashian.

För bara en månad sedan dementerade Hailey att det skulle finnas några som helt romantiska känslor mellan henne och Justin Bieber.

– Jag har känt honom så länge - sedan jag var typ 13 - och vi har bara varit bra vänner genom åren. Vi har varit nära och det är inget mer än så, sa hon till E News.