Sexåringen tar sin mamma på dejt - varje månad

Realitystjärnans påhitt hyllas av miljoner

1 av 3 | Foto: Facebook
”Han lär sig att räkna när vi bestämmer vad vi vill ha och ser om vi har 15 procent över i dricks”, skriver Nikkole Paulun.
NÖJE

Realitystjärnan Nikkole Paulun uppfostrar sin sexåriga son till att behandla kvinnor med respekt.

I ett Facebook-inlägg med över 2,7 miljoner gillamarkeringar ses sonen Lyle betala för middagsdejten han bjudit ut mamma Nikkole på.

– Han öppnar dörren för mig, drar ut min stol och dricksar, skriver hon på Facebook.

Nikkole Paulun, känd från MTV-serien 16 and Pregnant, blir en gång i månaden utbjuden på dejt av sin son, samtidigt som hon lär honom hur kvinnor ska behandlas och vilket bordsskick han ska ha. Till exempel att det är oförskämt att sitta med telefonen när man går på dejt.

– Vi lägger ifrån oss våra telefoner och pratar med varandra om våra dagar och vad vi vill göra, skriver hon.

Bilden har fått över 2,7 miljoner gillarmarkeringar och delats nästan 500 000 gånger.

Blivit illa behandlad

Till ABC News säger Nikkole Paulun att mor-och-son-middagarna började då Nikkole ville lära sin son vikten av att behandlar kvinnor med respekt. Detta då hon tidigare i sitt liv blivit illa behandlad.

– Jag ser så många tjejer som behandlas illa och vill inte se min son växa upp och bli så. Jag föreslog idén och han älskade den, säger hon.

Dejtandet har pågått i fyra månader och "fungerar bra". Hon noterar också att lille Lyle använder sina nylärda kunskaper utanför middagarna som när han integrerar med sina klasskompisar och lärare.

– Jag ser honom använda sin artighet överallt. Han frågar personer som besöker oss hur deras dag har varit och om deras liv. Det är så gulligt, säger hon.

Det finns även ett annat syfte med restaurangbesöken. Nämligen matematiken.

– Han lär sig att räkna när vi bestämmer vad vi vill ha och ser om vi har 15 procent över i dricks, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM