Här är Jessica Almenäs nya pojkvän

Elitidrottaren knep tv-stjärnans hjärta

1 av 5
Jessica Almenäs
NÖJE

Nu avslöjar Jessica Almenäs vem hennes hemliga kärlek är – handbollsspelaren Patrik Fahlgren.

Den 40-årige programledaren bekräftar relationen med den 30-årige landslagsstjärnan på sin Instagram.

Programledaren Jessica Almenäs går ut med namnet på sin tills nu hemliga pojkvän i ett inlägg på Instagram:

”Han heter Patrik Fahlgren och jobbar typ med någon idrott där det slängs bollar fram och tillbaka”, skriver hon följt av tre smilys.

Enligt tidningen Hänt extra bytte Almenäs relationsstatus på Facebook till ”I ett förhållande” redan i november, men vem pojkvännen var ville hon inte säga. Enligt tidningen träffades paret genom Patrik Fahlgrens lagkamrat Johan Sjöstrand, som känner Jessica Almenäs genom sitt intresse för trav.

Kollapsade efter sändning

Jessica Almenäs har haft en tuff höst. I september förra året, efter en 14 timmars lång direktsändning med trav på kvällen och morgontrav dagen efter, kollapsade programledaren.

– I slutet på sändningen började jag svettas, jag började skaka, kunde liksom inte kontrollera att jag skakade och jag fick hjärtklappning. Fick lite svårt att andas, och siffrorna som jag skulle läsa började snurra. Jag tänkte ”Gud, måtte jag inte svimma i direktsändning”, berättade hon i sin podd ”Träningspodden med Jessica och Lofsan”.

Den 40-årige programledaren tog en timeout från sina tv-uppdrag och har varit ledig. Den 16 januari gör hon comeback i V75 på TV4.

ARTIKELN HANDLAR OM