Här visar Jessica Almenäs upp nya kärleken

Kramas med handbollsstjärnan på Instagram

1 av 4
NÖJE

Det är kärlek i luften.

Nu visar programledaren Jessica Almenäs, 40 upp sin tidigare så hemlige pojkvän för världen.

”Min älskling, min bästa vän och hennes älskling. Blir inte bättre än så” skriver hon på Instagram.

Det är bara dagar sedan TV4-profilen Jessica Almenäs avslöjade att hennes nye pojkvän är handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 30.

”Han jobbar typ med någon idrott där det slängs bollar fram och tillbaka”, skrev programledaren på Instagram.

Bilder på kärleken har hon varit sparsmakad med - tills nu. Under torsdagskvällen publicerade Jessica Almenäs ett sprudlande foto på sig själv med armarna om handbollsstjärnans hals på Instagram.

Firade nyår ihop

Med på bilden finns också vännen och stylisten Sarah Biderman och hennes kille.

Patrik Fahlgren spelar för den tyska klubben MT Melsungen och för det svenska handbollslandslaget. Enligt tidningen Hänt extra träffades han och Jessica Almenäs genom sin gemensamma vän, Patriks lagkamrat Johan Sjöstrand.

De ska ha varit ett par sedan november och firade nyår tillsammans i Dubai.

Separerade 2014

2014 separerade Jessica Almenäs från den norske hoppryttaren Tony Hansen. Efteråt berättade hon att det var avståndet som tog kål på relationen.

– Ja, vi var jätteförälskade och då tror man, ja, då löser man allting. Det var väl när man la till en till parameter och skaffade barn som det blev ännu svårare logistiskt, sa hon till tidningen Mama.

Vill du få ett roligare Facebookflöde, få bättre koll och bli otroligt allmänbildad på kuppen? FÖLJ NÖJESBLADET PÅ FACEBOOK

ARTIKELN HANDLAR OM