Stor mystisk varelse utanför Odd och Blondinbellas hem

Spår utanför Odd Spångberg och Blondinbellas hem i januari 2016. Foto:oddspangberg.com
NÖJE

Det hördes ett hemskt ylande samtidigt som märkliga spår dök upp. Nu misstänker Odd Spångberg att en varg smyger runt huset.

 ”Alltså vad händer på Lidingö egentligen”, skriver Odd på sin blogg 

Sedan en tid tillbaka bor den mat- och sångglada mångsysslaren Odd Spångberg tillsammans med entreprenören Blondinbella och deras två gulliga barn i en villa på Lidingö strax utanför Stockholm. Paret bloggar dagligen om sin mysindränkta tillvaro. Det görs långkok, det gullas med småttingar och det möbleras stilfullt om.

Perfekt tillvaro

Tillvaron för paret verkar – enligt alla Nöjesbladets experter på Blondinbella och Odds bloggar – vara helt perfekt. Nu nås vi via Odds blogg att tillvaron för paret dessutom börjar bli lite spännande.    

”I går kväll, runt halv ett hörde jag ett slags tjut utanför fönstret. Där står.. Antingen en väldigt lång och stor hund som sprungit hemifrån, eller en varg. Eller nej det måste varit en varg alltså”, bloggar Odd.

En tass i taget

”Ni vet alla hur rovdjur springer va? Lite mer tempo och med en tass i taget. Jag har inte kunnat släppa det här på hela dagen, inte av rädsla utan mest av fascination”, bloggar Odd.

Odd fotograferade tassavtrycket och har nu vänt sig till läsarna för hjälp med identifikation. 

”Vad tror ni? Varg? Fantasi eller en hemlös jättelång hund?”, skriver han.

Vill du att ditt Facebookflöde ska innehålla glitter, glamour och intressanta nöjesnyheter? FÖLJ NÖJESBLADET PÅ FACEBOOK