Tråkiga nyheter för Kardashians nya satsning

Ingen vill dricka cocktails med Khloé

1 av 2 | Foto: AP
Khloé Kardashians nya tv-program verkar inte vara någon succé. Nu sägs det att ”Kocktails with Khloé” kommer skrotas – efter ett avsnitt.
NÖJE

Khloé Kardashians nya talkshow ”Kocktails with  Khloé” ser ut att gå mot sin grav.

Efter ett enda avsnitt.

– Vem vill titta på folk som sitter och dricker, säger en källa till Star magazine.

I det första avsnittet av nya kvällstalkshowen ”Kocktails with Khloé” på amerikanska kabelkanalen FYI, syntes bland andra artisten Snoop Dogg, systern Kendall Jenner och hemmafrun Brandi Glanville smutta cocktails i Khloés soffa. Kendall passade också på att ringa en trött Kim Kardashian för att berätta att hon är gravid, vilket naturligtvis var ett bus.

Slarviga gäster

Men tydligen föll inte Kardashians program tittarna i smaken. Nu ryktas det nämligen att programmet kommer att skrotas – efter bara ett avsnitt.

Till tidningen Star magazine säger en källa att Khloé kämpar i uppförsbacke, med få kändisbokningar och ett bristande programledarskap.

Recensionerna efter första avsnittet var hårda. Programmet kritiserades för allt från hur snabbt gästerna pratade, till hur det var klippt.

En källa till Star magazine säger att programmets hela upplägg – stjärnor som dricker cocktails – är en katastrof.

– Vem vill titta på folk som sitter och dricker? Gästerna blir slarviga och dysfunktionella och som tittare undrar man varför man överhuvudtaget började titta.
I premiäravsnittet avslöjade Brandi Glanville att hennes ”Real housewives”-kontrakt inte förnyades trots att hon ville fortsätta, medan Snoop Dogg berättade att han 2004 lyckades avstå marijuana i 180 dagar. 

ARTIKELN HANDLAR OM