Jag älskar henne men hon bara dissar mig

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

1 av 3
NÖJE

”Hon tycker alltså om mig men bara som vän”

FRÅGA: Jag har träffat min stora kärlek i livet. Jag vet det då jag  aldrig haft sådana känslor för någon under mina 22 år. Problemet är att kärleken inte är besvarad på det sättet jag vill. Hon tycker alltså om mig men bara som vän. Hon är verkligen den underbaraste tjej jag vet. Jag har försökt med allt och då menar jag verkligen allt för att få henne att ändra sig. Men inget har fungerat. Hon bara dissar mig när jag försöker vara lite flörtig. Hur ska jag göra för att bli av med mina känslor för henne?  Hoppas du har något knep.


/Den olycklige

OLLE SVARAR: Att vara olyckligt kär är en hemsk känsla. Tyvärr finns det inte så

mycket du kan göra. Både du och ditt hjärtas dam har varit väldiga tydliga med era känslor. Fortsätter du att umgås med henne hamnar du i en konstig vänskapsrelation. Det slutar bara med att du alldeles för full och galen kommer att klättra upp på ett tak och yla på månen. Du måste nu undvika henne och försöka att gå vidare. Fördelen med att vara riktigt olyckligt kär är att det är poetiskt. Omfamna deppat. Tyck ordentligt synd om dig själv, ta långa promenader samtidigt som du lyssnar på bra musik, rök cigaretter, titta ut genom fönstret, prata med din bästa vän. Efter ett tag kommer det att gå över. Du kommer att träffa en annan pudding och denna gång kommer allt

att funka. Ett krossat hjärta tar ungefär fyra månader för att bli helt enligt min högst ovetenskapliga undersökning.  Mår du inte bättre och inte har en ny spännande flört på gång i sommar lovar jag att äta upp en låda med begagnade plasthandskar avsedda för stolgången.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Fler visdomar från din favoritkärleksdoktor hittar du nedan.

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]