Laila Bagge: ”Kvinnor är brutala mot varandra”

Pojkvännen är 18 år yngre – ”Att döma någon efter en siffra är ointelligent”

1 av 3 | Foto: MAGNUS SANDBERG
Laila Bagge.
NÖJE

Laila Bagge, 43, är trött på hatet kring hennes val av pojkvän – 18 år yngre Korosh.

– Att döma någon efter en siffra är för mig ganska ointelligent. Man borde döma någon när man har pratat med dem, säger hon Framgångspodden.

Laila Bagge, 43, och Korosh Kananian, 25, fann kärleken i varandra i slutet av 2014. Åldersskillnaden mellan dem är något som ofta påpekas, berättar Laila Bagge i det senaste avsnittet av Framgångspodden.

– Det viktigaste är att göra det man själv mår bra av. Inte vad andra mår bra av, säger hon och fortsätter:

– Vi vet ju alla att en 25-åring kan vara som en 40-åring i huvudet. Och en 40-åring kan vara som en 15-åring och aldrig växa upp.

Laila Bagge menar att det inte alls blir samma uppståndelse när en äldre man är tillsammans med en yngre kvinna.

– Det är ju jättemånga män som har dejtat yngre kvinnor i årtionden och det uppmärksammas aldrig på samma sätt, säger hon.

”Män håller varandra bakom ryggen”

Hon säger att hon upplever att det främst är kvinnor själva som dömer.

– Kvinnor är väldigt brutala mot varandra. Där önskar jag att vi som tjejer skulle kunna vara mer supportive, och inte stjälpa varandra, säger hon i podden.

– Man vill att det ska vara jämställt och feministiskt och allt det här, börja med att se på oss själva och se hur vi behandlar varandra.

Bagge säger att det är ett genomgående tema att kvinnor inte stöttar varandra.

– Män håller varandra bakom ryggen. De skulle aldrig säga ”å vilken dålig pappa du är som måste jobba över”. Kvinnor är först att hugga på att du är en dålig mamma eller att du ammar fel. Det är ett jävla pådrag.

”I don't give a fuck”

Även Camilla Läckberg, 41, har fått utstå kritik för sitt val av en yngre man – Simon Sköld, 28. Det slog hon tillbaka mot på måndagskvällens QX-gala.

– Jag har aldrig stött på så mycket offentligt hån, spott och ve som när jag blev kär i Simon. Men vet ni vad? I don't give a fuck! Åldern är bara en siffra och vi möts någonstans på mitten, sa hon på scenen.

– Kärleken övervinner allt. Man får älska vem man vill, hur man vill. Det är normen, Sverige, 2016, tycker jag.

Camilla Läckberg och Simon Sköld väntar nu sitt första gemensamma barn.