Bonden Thilde singel igen

”Det har varit ett år av förtvivlan”

1 av 2 | Foto: BÖRJE THURESSON
Thilde Höök och Stefan
Blomqvist har separerat.
NÖJE

Hon fann sin man i ”Bonde söker fru”. Men nu är kärlekssagan över. Tv-paret Thilde Höök, 33, och Stefan Blomqvist, 34, går skilda vägar.

”Det har varit ett år av förtvivlan, sorg, ilska och ångest. Ett år av nya tag och nya besvikelser. Nytänt hopp och hårda fall. Sedan det definitiva beslutet: separation!”, skriver hon på sin blogg.

Har två barn

Thilde och Stefan träffades genom tv-programmet 2009. Thilde beskriver det som en blixtförälskelse och ”en känsla av att alla bitar föll på plats”. 2012 föddes dottern Elsie och två år senare kom sonen Oscar.

Det senaste året har Thilde levt med förhoppningen att allt skulle lösa sig om hon bara kämpade lite till, men till slut gick det inte.

”Får inte ihop ekvationen”

”Vår relation kommer inte bli den jag drömmer om och det sorgliga är att det inte är för att det är fel på varken Stefan eller mig. Det är bara att vi tillsammans inte får ihop ekvationen”, skriver hon på bloggen.

Nu fokuserar paret på att lösa det praktiska och att skiljas som vänner.

”Det är nu ett avslutat kapitel och jag kan återigen lyfta blicken och känna framtidshopp. Allt tar inte slut med en relation”, skriver hon.

Klick har varit i kontakt med Thilde som valt att inte kommentera separationen.

ARTIKELN HANDLAR OM