Camilla Läckberg försvarar pojkvännen

Ryter till i bloggen efter åldershånen

1 av 2 | Foto: KARIN TÖRNBLOM
Simon Sköld och Camilla Läckberg.
NÖJE

Golddigger, toyboy och lycksökare.

Ända sedan Simon Sköld, 28 fann kärleken i Camilla Läckberg, 41 har paret fått ta emot pikar för åldersskillnaden och deras olika livsstil.

Nu försvarar deckarförfattaren fästmannen i sin blogg.

”Det är för jävligt att någon har mage att uttrycka sådana åsikter om en människa de inte känner”, skriver hon.

I Camilla Läckbergs kommentarsfält på Instagram har hennes följare upprepade gånger kallat Simon Sköld för en golddigger och antytt att Camilla skulle vara hans ”sugar mama”.

Nu har deckardrottningen fått nog.

I sin och Simons nya föräldrablogg hos tidningen Mama förklarar Camilla Läckberg att hon och Simon, trots åldersskillnaden, är en perfect match. Deras relation aldrig har handlat om pengar utan om kärlek.

”Jag har lyckats träffa en kille med hög arbetsmoral, småländska värderingar om sparsamhet, och en längtan efter ett annat liv än Stockholms uteliv”, skriver hon.

Hyllar pojkvännen

Camilla Läckberg medger att åldersskillnaden gjorde henne tveksam när hon och Simon först träffades.

”Jag kunde inte dölja min oro för honom. Frågade honom vid ett tillfälle: Varför är du ihop med mig, när du skulle kunna vara ihop med typ nån 22-årig fitnesstjej. Och han bara svarade lugnt: Jo, fast hade det varit vad jag velat ha, så hade jag väl varit ihop med en 22-årig fitnesstjej och inte med dig”, skriver hon.

Samtidigt hyllar hon pojkvännen för att han vågade ge sig in i hennes liv och familj.

”Simon fick kliva rikt in i en roll som bonuspappa, och kavla upp ärmarna med tidiga morgnar för att få iväg barn till dagis och skola, till hämtningar och lämningar till träningar, till läxläsning och den ständiga kampen att få ungarna att plocka upp efter sig”, skriver hon.

”Blir ledsen”

De hårda orden mot Simon påverkar även henne.

”Jag blir fortfarande ledsen när jag emellanåt ser eller hör någon kommentar som förminskar den han är som person. Och den roll han spelar i våra liv. Det är jag och barnen som grävt guld.”

Simon Sköld och Camilla Läckberg träffades genom ett jobbmöte 2014 och förlovade sig i november förra året. Paret väntar sitt första gemensamma barn.