Borg och Peczynski flyttar ihop

Blir sambos i ny jättelägenhet i Stockholm

1 av 3 | Foto: OLA AXMAN
Förra våren blev det känt att Anders Borg och Dominika Peczynski är ett par
NÖJE

Dominika Peczynski och Anders Borg flyttar ihop.

Paret blir sambos i Stockholms innerstad, där de har skaffat en större lägenhet tillsammans.

– Vi har totalt fem barn och vi vill att de ska känna sig välkomna och få plats på samma ställe, säger Peczynski till Expressen.

Pr-konsulten och ­Army of Lovers-stjärnan Dominika Peczynski, 45, och Sveriges före detta finansminister Anders Borg, 48, flyttar ihop.

Sedan paret bekräftade sin relation i februari förra året har de levt som särbos, men om några månader går flyttlasset till den nya jättelägenheten i Stockholms innerstad där sambolivet väntar.

– Den är väldigt fin. Vi har köpt en gemensam lägenhet för att vi har totalt fem barn och vi vill att de ska känna sig välkomna och få plats på ett och samma ställe, säger Peczynski till Expressen.

Kunde inte matcha Angellos bud

Peczynski och Borg budade först på en lägenhet vid Slussen på Södermalm i Stockholm, men snuvades på drömlägenheten av förra Swedish House Mafia-medlemmen Steve Angello och hans fru Isabel Adrian.

Lägenheten vid Slussen hade utgångspriset 14,5 miljoner kronor, och när Peczynski/Borg förstod vilka de budade mot lade de ner projektet.

– När vi fick reda på att det var han (Steve Angello) så fattade vi att han inte hade gett sig i första taget. Han har lite pengar, säger Dominika Peczynski till Expressen.

”Har väldigt roligt med henne”

Sedan Anders Borg i början av förra året gick ut i media och talade öppet om den nyfunna kärleken har paret valt att hålla en låg profil. Men i november förra året berättade Anders Borg för Aftonbladet om kärleken till Dominika Peczynski.

– Det är den kulturellt mest bevandrade personen jag träffat, hon har ju en judisk-polsk-rysk bakgrund och har en djup kunskap i en kultursfär som jag inte kan lika mycket om. Man får aldrig vara oemotsagd och man får sällan sista ordet. Hon är väldigt snabb både i huvudet och i munnen. Hennes repliker är väldigt roliga. Jag har väldigt roligt med henne, sade Anders Borg då.