Biebers ilska efter romans-skriverier

Popstjärnan ryter ifrån: ”Lögnaktig och sårande”

1 av 4
Justin Bieber
NÖJE

De påstår att Justin Biebers ex varnar hans nya flört.

Nu uppmanar popstjärnan sina fans att sänka sajten Hollywoodlife.

”Spamma dem och kräv att de läggs ner”, skriver han på Intagram.

Justin Biebers, 22, kärleksliv stormar vidare – och nu säger popstjärnan ifrån på skarpen.

Sajten Hollywoodlife har pekat ut skådespelaren Nicola Peltz, 21, som stjärnans senaste flirt, efter många tidigare romanser. Men de skriver också, som ett ”exklusivt scoop”, att hennes vän Gigi Hadid, 21, varnar henne för att komma popstjärnan för nära.

– Nicola varnas av hennes bästa kompis Gigi att vara försiktig med honom. Gigi är nära vän med både Nicola och Hailey Baldwin. Tjejerna har fått känna hur Justin avverkar relationer. Gigi varnar Nicola att ”Justin är en hjärtekrossare utan förmåga att knyta an. Han kommer ta vad han vill ha och gå vidare till nästa utmaning”, säger en källa till sajten.

Uppmanar fans att spamma

Det har fått Justin själv att bemöta de elaka skriverierna. På sin Instagram uppmanar han sina fans att bomba sajten med hat.

”Sajten är lögnaktig och sårande – spamma dem och kräv att den här skräpsajten läggs ner”, skriver han till sina fans. Redan nu har horder av fans slutit upp till hans försvar.

”Er sajt är skräp och jag är glad att Justin vet om det”, skriver ett av fansen under hashtagen #ShutDownHollywoodLife.

”Justin är min värld och om han vill att Hollywoodlife ska stängas ner så ska vi beliebers fixa det”, skriver ett annat.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!