Caitlyn Jenner äcklas av sin tidigare kropp

Älskar Bruce - men inte hans muskler

1 av 3 | Foto: MAGNUS SUNDHOLM
Caitlyn Jenner.
NÖJE

Caitlyn Jenner firar 40 år som OS-medaljör.

Hon är stolt över sina prestationer, men tyckte inte alls om sin muskulösa kropp.
– Jag hatade den, säger hon i en intervju med Sports Illustrated.

Det har gått 40 år sedan Bruce, numera Caitlyn Jenner, 65 tog OS-guld i tiokamp i Montréal. Då prydde hon omslaget av Sports Illustrated, och så även nu. Skillnaden är att den här gången bär hon en guldglittrande byxdress istället för träningshorts. Under sin tid som professionell atlet var Bruce mycket vältränad. Något som Caitlyn inte tyckte om, skriver Page Six utifrån en lång intervju med Sports Illustrated.
– Det äcklade mig. Jag var stor, mastig och maskulin. Resten av världen tyckte att min kropp var som en grekisk guds. Men jag hatade den. Men det var den jag var given så jag försökte bara göra det bästa jag kunde med den, säger Caitlyn i Sports Illustrated.

”Älskar Bruce”

Trots att hon inte tyckte om sin kropp på den tiden minns hon Bruce med kärlek.
– Jag älskar Bruce. Jag älskar honom än idag. Jag älskar vad han gjorde och sättet han satte ett exempel på med hårt arbete och beslutsamhet. Jag är stolt över den delen av mitt liv. Men den här kvinnan levde inom mig, hela mitt liv och det nådde en punkt där jag var tvungen att låta henne leva och placera Bruce på insidan”, säger hon till Sports Illustrated, skriver Page Six.

Hon påpekar också att hon sedan hon släppt fram Caitlyn är lyckligare än någonsin.

ARTIKELN HANDLAR OM