Mitt hopp står till Foxy Brown

NÖJE

Har redan börjat fundera på listan över årets bästa skivor. Almighty God, det ser verkligen mörkt ut.

Jag kan komma på två skivor från i år som jag lyssnar på. Eller rättare sagt tre, för den ena är mer som en dubbel. Bounty Killers ”Ghetto dictionary: The mystery” och ”Ghetto dictionary: The art of war” och Raphael Saadiqs ”Instant vintage” är det enda riktigt bra än så länge.

Eminem är bra, men ändå en lång bit från ”The Marshall Mathers LP”. Tweet är helt okej, men inte fantastisk. Ashanti lever inte upp till hypen. Cam’ron är en besvikelse. Cee-Lo är mäktig, men når inte fullt ut. Capleton är ”still blazing”, men inte mer än det. Lyssnar just nu på Eves nya och den är ospännande. Spragga Benzs ”Thug nature” är cool, men?

Nej, mina förhoppningar läggs på kommande Foxy Brown. ”Broken silence” från förra året går fortfarande varm hemma. Det är mest skivor från förra året som jag lyssnar på. Speciellt Foxy, Aaliyah, Nas, DMX och Beres Hammond.

DJ Sleepy och Sarah gifte sig i helgen. Jag önskar dem all lycka. Kan meddela alla fans att det inte var någon flossing från hiphopeliten på bröllopet. Det var bara DJ Viet-Naam som höll ställningarna. Hugo Boss från topp till tå, skor, strumpor, byxor, tröja, jacka, skärp, underbyxor och glasögon. Klart snyggast outfit.

J.Lo börjar bli en Mariah. Ber topproducenter göra tuffa beats, har olika gästrappare, visar lite rumpa. Skillnaden mot Mariah är att J.Lo inte kan sjunga. Det är Ashanti som står för refrängen på J-Los och Ja Rules ”I’m real” och det är Nas som gör ”I’m gonna be alright” till vad den är.

Är det inte groteskt att Brandy har gjort en dokumentär om sin graviditet och förlossning? Räcker det inte med superäckliga ”The Osbournes”? Jag är inte särskilt moralisk av mig men dokusåporna håller på att förstöra vårt samhälle.

Okej, man har svårt att ge R Kelly nån upprättelse i dagsläget men är inte Tiziano Ferros ”Perdono” världens största ripoff på ”Did you ever think”?

Vi skålar för Sean Paul

som ligger på Billboardlistan med ”Gimme the light”. Och

Lady Saw

gästar

No Doubts

nya singel.

Dancehall

är på gång, big time!

ARTIKELN HANDLAR OM