Britney har roligare i sin egen dokusåpa

NÖJE

”Big Brother”-Lina vinner, Linda Rosing festar med Foppa och en hångelvillig Britney Spears låter tungan rotera bland buskarna på Djurgården.

Så är det.

Blondiner har roligare.

Det är vår.

Det är hångel i luften.

Det är Britney Spears sittande gränsle över en blivande tvåbarnspappa i gräset ute på Djurgården.

Stockholm blommar ut i all sin prakt.

På en krog sitter Linda Rosing och Peter ”Foppa” Forsberg och pratar. Ingen tacklar honom i ryggen för att han ska tappa koncentrationen.

På samma krog jublar Carolina ”Lina” Gynning efter segern i årets ”Big Brother” tillsammans med sin lilla Olivier. Olivier de Paris. Varschågooood!

Och Britney har finnar i ansiktet. Och Britney vill ställa in turnén. Och Britneys fans går hem från konserten innan den är slut. De känner inte igen hitlåtarna då de har arrats om till stånkande meningslösheter.

Britney säger att det varit ”lite upp och ner”.

Jojo.

Nog har det säkert guppat lite upp och ner under något hotelltäcke.

Precis som det guppade i ”Big Brother”.

Huppigupptäcksfärd, skulle Robban Broberg sagt.

Britney ligger med Shar Jacksons sambo Kevin. Shar ska föda hans andra barn. Men Britney vill hångla. Britney har tråkigt. Är blondin. Och blondiner ska ju per definition ha roligt. Roligare, faktiskt.

Och nog har Britney roligare än Shar just nu.

Hur länge?

Britneys förra äktenskap varade några timmar.

Hur länge varar det här?

Förlorar ett par barn en pappa?

Frågorna hopar sig, men Britney skrattar i alla fall där hon går hand i hand med Kevin i sin alldeles egna dokusåpa. När ska hon rösta ut honom?

Big Brother-Lina skrattar hon med. Hon har ju vunnit. Ska gifta sig med Olivier i Las Vegas och skaffa barn och ... Eeeh. Vänta nu. Jag blir emotionellt fartblind.

Och Linda Rosing.

Ja, Linda Rosing. Jag säger bara Linda Rosing.

Utvidgningen av EU är blaha blaha.

Utvidgningen av EBU och i sin tur Schlager-EM däremot. En oändlig kavalkad av falsksång breder ut sig över kontinenten. Hilfe!

Måste ge kollega Lokko rätt i att Beastie Boys video till ”Ch-check it out” är en förnedrande fantasilös cover av dem själva. Låten däremot, kan inte låta bli att gilla den. Just för att de inte slår knut på sig i ett krystat försök att göra något nytt. Motsägelsefullt, jag vet.

På lördag ska Lena Ph försvara Sveriges schlagerära i Istanbul. Jag vet inte, det faktum att hon INTE vill vinna, som hon sagt gång på gång, kan nog tyvärr betyda att hon kvalar Sverige ur tävlingen. Motivation slår klass, brukar det heta. Och, dessutom, just ja, hon är ju inte blondin ...

Facit

Ronny Olovsson