Man ska aldrig följa med någon hem som har psychoglasögon

NÖJE

NEW YORK

Vad ska man säga?

Phil Spector.

Phil Spector har alltid varit helt bananas.

Än så länge sjunger superproducenten en unchained melody tack vare 8, 5 miljoner i borgen men, ja inte för att föregripa mordrättegången här - Spector har ju advokat Robert Shapiro som lyckades få O J Simpson fri på sin sida - men man kan väl säga att det ser illa ut för "Be my baby"-mannen.

Spector, nyligen hemkommen från en Starsailor-session, är full och träffar en b-filmstjärna av den typ som är idol på serietidningskonvent, de åker hem till Phil, hon hittas död, skjuten i ansiktet, klockan är fem på morgonen.

Stackars Lana Clarkson.

Men hon borde vetat bättre än att åka hem till en man som riktat en pistol mot John Lennon och som gav Ronnie Spector tvillingar i födelsedagspresent. En man som hörde så mycket ljud i sin sjuka skalle att han aldrig kunde sluta att lägga på nya stråkar över en redan elefantisk ljudmatta.

Beatles splittrades i stort sett på grund av Spector. Paul McCartney kunde absolut inte stå för "Let it be". Den lät ju som en fläskkorv.

Men viktigare än så. Man ska aldrig följa med någon hem som har psychoglasögon. Spector har alltid haft psychoglasögon. Färgade, stora. Bara riktiga dårar har såna glasögon. Riktiga dårar, riktiga dårar, riktiga dårar.

Tydligen ska försvaret gå ut på att han sköt henne genom en olyckshändelse. Tre gånger.

Jag tror inte att The Vines kommer att få någon producenthjälp av Phil.

Läser att Courtney Love greps för att ha "uppträtt störande" på ett flyg till London. Hon började sjunga?

Och actionstjärnan Jackie "The Tuxedo" Chan säger att han till sist börjat använda en stuntman för de allra svåraste grejerna.

Som att prata engelska.

Asså ... jag är så hilarious att det finns planer på en "Virtanen - live on Broadway".

Jack Nicholson och Adam Sandler, va, i "Anger Management", du. Måste bli årets film, ai? Colonel Nathan R Jessep möter Mr Deeds, sir. Vilken fest, hu!

"Get rich or die trying" sålde 872 142 exemplar första veckan och hela stan gungar till samma beat, det är som på Spectors tid. 50 Cent är The Ronettes.

Men risken är stor att 50 Cent snart kommer att få ett tionde skott i sig och sedan är det över. Sedan är det Biggie och Tupac all over.

De säger att det var Valentine"s Day i går.

Men.

I skipped the part about love.

It seems so silly and low.

Och de färgade flickorna låter:

Doo do doo do doo do do doo

Bara i New York, barn, bara i New York.

Knäcks in the city

Fredrik Virtanen

ARTIKELN HANDLAR OM